Cem Yılmaz'dan 'Evini satışa çıkardı' haberlerine tepki! 'Çok eğleniyorsunuz belli ama...'

Cem Yılmaz'ın Levent'teki villasını satışa çıkardığı iddia edilmişti. Ünlü komedyen çıkan haberlere tepki gösterdi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Levent'teki villasını satışa çıkardığı iddia edilmişti. Cem Yılmaz'dan konuyla ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

10Haber'den Müge Dağıstanlı’nın haberine göre, komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardı. Emlakçıdan ise ilanı internete koymamasını rica ettiği ve deşifre olmak istemediği iddia edilmişti. Cem Yılmaz'dan 'evini satışa çıkardı' iddialarına yanıt gecikmedi.

'ARTIK ŞAKADAN ÇIKTI'

Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bugün tuhaf bi şekilde curcuna yapılan fotoğraf, drone cekimi vs ile haber yapılan “evini satıyor” haberi artık şakadan çıktı ve maksatlı birşeye dönüştü ! Çok eğleniyorsunuz belli ama bu haberin amacı tam olarak nedir acaba ? Uydurma oldugu gibi evin üstünde drone ne ?!?! O kısmı enteresan… Gülmedim komik değil."

Cem Yılmaz'dan 'Evini satışa çıkardı' haberlerine tepki! 'Çok eğleniyorsunuz belli ama...'

Cem Yılmaz'dan 'Evini satışa çıkardı' haberlerine tepki! 'Çok eğleniyorsunuz belli ama...' ile ilgili etiketler Cem Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.