Cem Yılmaz'dan eski aşkı Serenay Sarıkaya'ya: ''Hayatım''

Kısa süre önce oyuncu Seda Akman'la yeni bir aşka yelken açan ünlü komedyen Cem Yılmaz, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile Zorlu PSM'deki bir partide pişti oldu. Gittiği partide Serenay Sarıkaya ile karşılaşan Cem Yılmaz'ın eski sevgilisine 'hayatım' şeklinde seslenmesi ise kafaları karıştırdı.

Serenay Sarıkaya'dan ayrıldıktan sonra, kendisinden 21 yaş küçük olan ve Erşan Kuneri'de rol verdiği Rüya Demirbulut'la yaşadığı aşkla gündeme gelen Cem Yılmaz son olarak oyuncu Seda Akman'la yeni bir aşka yelken açmıştı. Seda Akman'la Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de bir mekana girerken birlikte görüntülenmişti.

PARTİDE PİŞTİ OLDULAR

Seda Akman'la yaşadığı aşkla gündemde olan Cem Yılmaz bu kez de eski aşkı Serenay Sarıkaya ile adından söz ettirdi. Cem Yılmaz, önceki akşam Zorlu PSM'deki bir tiyatro oyununu izlemeye gitti. Serenay Sarıkaya'da o anlarda geçtiğimiz gün tekrar başlayan Alice Müzikali için sahnedeydi. İkili, oyunların bitimiyle PSM Touch'un after parti etkinliğinde tesadüfen karşılaştı.

Yılmaz bir ara Sarıkaya'ya doğru dönerek, “Hayatım” diye seslendi. Eski sevgilisinin bu hitap şekli karşısında şaşıran Sarıkaya ise “Hayatım mı?” diyerek karşılık verdi ve gülerek eski sevgilisinin yanına gitti.

Koyu bir sohbete dalan eski sevgililer, daha sonra etkinlikten ayrı ayrı ayrıldı.

Mekan çıkışı kendisine yöneltilen Cem Yılmaz soruları karşısında Sarıkaya sadece “Arkadaşlar oyundan geldim, yorgunum” diyerek konuyu geçiştirmeyi tercih etti.

 

Cem Yılmaz'dan eski aşkı Serenay Sarıkaya'ya: ''Hayatım'' ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Seda Akman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.