Cem Yılmaz'dan Erkan Petekkaya'ya: Önümde eğilmesine gerek yok

Yapımcılığını Cem Yılmaz'ın üstlendiği Murat ve Emrah Kaman kardeşlerin yeni filmi 'Deli Aşk', önceki akşam Kanyon'daki galayla görücüye çıktı. Galada muhabirlerin sorularını cevaplayan Cem Yılmaz'a Erkan Petekkaya'nın sözleri hatırlatılınca kendine üslubuyla cevap verdi.

Erkan Petekkaya'nın Yılmaz için söylediği "Cem çok iyi gösteri yapıyor, ben önünde eğilirim. A plus bir espri anlayışı var. Ama B ya da C klas film yapsa daha anlaşılır. Hatta film yapmasın" sözleri galada da gündemdeydi.

Petekkaya'nın sözleri hatırlatılan Cem Yılmaz, "Eğilmesine gerek yok, zahmet etmesin" dedi. Komedyen, yeni filmi Arif ve 216'nın çekimlerine önümüzdeki ay başlayacağını da müjdeledi. İlk kez filmde oynayan Hakan Altun ise "Zafer Algöz, yaşam ve oyuncu koçumdur" diyerek herkesi güldürdü.

Cem Yılmaz'dan Erkan Petekkaya'ya: Önümde eğilmesine gerek yok ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Erkan Petekkaya deli aşk gala gönderme
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.