Cem Yılmaz'dan duygulandıran Özkan Uğur paylaşımı! ''En iyimiz oydu, en iyimiz gitti''

MFÖ grubunun usta sanatçısı Özkan Uğur, mücadele ettiği lenf kanserinin tekrar nüksetmesi nedeniyle 8 Temmuz'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Uğur'un AKM'deki veda töreninde göz yaşlarını tutamayan Cem Yılmaz'dan herkesi duygulandıran bir paylaşım geldi.

MFÖ grubunun usta sanatçısı Özkan Uğur, mücadele ettiği lenf kanserinin tekrar nüksetmesi nedeniyle 8 Temmuz'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

ÖZKAN UĞUR'U O SÖZLERLE ANDI!

Cem Yılmaz, uzun yıllar 'A.R.O.G', 'Karakomik Filmler' ve 'G.O.R.A' gibi filmlerde birlikte rol aldığı Özkan Uğur'u sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla andı. Yılmaz paylaşımında şu sözlere yer verdi:

''Özkan abimi sonsuza uğurladık. Hayatımızda her güzel seste, resimde ondan mutlaka bir iz olması tesellimiz oldu. Geçen hafta boyunca acımızı paylaşan tüm yakın, uzak candan insanlara teşekkür ederim. En iyimiz oydu, en iyimiz gitti. Mekanın cennet olsun canım abim. Seni özlemek de güzel.''

Cem Yılmaz'dan duygulandıran Özkan Uğur paylaşımı! ''En iyimiz oydu, en iyimiz gitti''

Cem Yılmaz'dan duygulandıran Özkan Uğur paylaşımı! ''En iyimiz oydu, en iyimiz gitti'' ile ilgili etiketler Özkan Uğur Cem Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.