Cem Yılmaz'dan "Arif V 216" kadrosuna sürpriz transfer!

Komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından 'Arif V 216' filminin kadrosuna oyuncu Mert Fırat'ın da katıldığını duyurdu.

‘Arif V 216’ filmi için çalışmalarını sürdüren Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından da film ekibine katılan yeni isimlerin duyurusunu yapıyor. Ünlü komedyenin ekibe kattığı son isim Mustafa Sandal’dan sonra Mert Fırat oldu.

asASDSADas

MERT FIRAT KİMDİR?

Mert Fırat, 10 Ocak 1981 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Babası 1980'li, yılların tanınmış arabesk sanatçılarından Nihat Fırat'dır. Baba tarafından Antakya'lı, anne tarafından Kayseri'lidir. Ortaokuldan beri okulun tiyatro kolunda oldu.
Liseyi bitirince Üniversite sınavından sonra yazın Alanya'da garsonluk yaptı, İyi de para kazandı. O para da İsveç'e kız arkadaşının yanına gitmesine yetti. İsveç'te de garson, aşçı olarak çalıştı, aynı zamanda da üniversitede; İsveç'te radyo televizyon eğitimi gördü. Daha sonra orayı yarıda bırakıp Ankara'ya dönüp Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünde okudu ve 2006 yılında mezun oldu.
2006 yılında İstanbul'da Oyun Atölyesi'nde William Shakespeare'in 'Hırçın Kız' adlı oyunu için sınava girdi ve seçildi ve İstanbul'a taşındı. Ardından da 'Yersiz yurtsuz', 'Binbir Gece', 'Kapalıçarşı' gibi diziler gelince İstanbul'a yerleşti.

2005 yılından itibaren birçok TV projesinde görev aldı. Senaryosunu İlksen Başarır'la birlikte yazdığı ve başrolünü oynadığı "Başka Dilde Aşk" adlı sinema filmi ile büyük bir çıkış yaptı. Ardından senaryosunu yazdığı "Atlıkarınca" filminde oynadı.

Cem Yılmaz'dan "Arif V 216" kadrosuna sürpriz transfer! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Mert Fırat Transfer arif v 216
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.