Cem Yılmaz sessizliğini bozdu!

Barış Pınarı Harekatı başladığından bu yana sessizliğini koruyan komedyen Cem Yılmaz, Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki gösterisinin bilet gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Türk Silahlı Kuvvetleri'miz Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştır" sözlerinin ardından PYD mevzilerine bombalar yağdı.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı 3. gününde...

Asker, Suriye topraklarında mücadele verirken; sanatçılar da farklı yollardan desteklerini yolluyor.

Daha önce sesiz kaldığı için tepki gösterilen Cem Yılmaz, Mehmetçik Vakfı'na bağış yapacağını açıkladı.

BOSTANCI'DAKİ GÖSTERİNİN GELİRİ MEHMETÇİĞE

Twitter'dan açıklama yapan Yılmaz; "29 Ekim 2019 da Bostancı Gösteri Merkezinde yapılacak gösterimizin tüm gelirini Mehmetçik Vakfına bağışladığımı tüm sevenlerime duyuruyorum. Birlik ve beraberlikten nasibini almamış sosyal medya ruhunu,memleketime daha faydalı işlerde görmek dileğiyle." dedi.

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.