Cem Yılmaz ile eski eşi Ahu Yağtu'nun nafaka davasında tanıklar dinlendi

Cem Yılmaz’ın 2012 yılında evlenip bir yıl sonra boşandığı eski eşi model ve oyuncu Ahu Yağtu’ya aylık ödediği 10 bin dolarlık nafakanın 40 bin liraya düşürülmesi için açtığı davada tanıklar dinlendi.

48 yaşındaki ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın, 2013 yılında boşandığı, oğlu Kemal Yılmaz'ın annesi ve eski eşi Ahu Yağtu’ya aylık ödediği 10 bin dolarlık nafakanın 40 bin liraya düşürülmesi için açtığı davanın görülmesine devam edildi.


İstanbul 11.Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmada taraf avukatları hazır bulundu. Duruşmaya, gizlilik kararı olduğu gerekçesiyle basın mensupları alınmadı.

ahu yağtu - cem yılmaz

Duruşmada Ahu Yağtu’nun şoförü Ali Elbasan ile eski arkadaşı olan, 1996 Türkiye Güzeli Pınar Tezcan Özçapkın tanık olarak dinlendi. Mahkeme, eksik hususların giderilmesi ve taraflara tanık beyanlarına karşı beyanda bulunmaları için süre vererek duruşmayı erteledi.

 

Cem Yılmaz ile eski eşi Ahu Yağtu'nun nafaka davasında tanıklar dinlendi ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Ahu Yağtu mahkeme nafaka davası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.