Cem Yılmaz da 'Madonna'yı es geçmedi

Cem Yılmaz'dan Türkiye'de günün konusu haline gelen Kürk Mantolu Madonna hakkında ilginç paylaşım...

Geride bıraktığımız gün Aramızda Kalmasın adlı magazin programında yaşananlar, tüm sosyal medyayı ve magazin gündemini salladı. Yazar Sabahattin Ali’nin yıllar sonra yeniden gündeme gelen ve popüler olan kitabı Kürk Mantolu Madonna hakkında programın sunucuları arasında gerçekleşen diyaloglar ekranları karşısında programı izleyen seyircileri şaşırttı.

Özellikle Funda Özkalyoncuoğlu’nun kitabı okuduğunu söyleyerek yorum yapmaya başlaması ve ardından kitapta adı geçen Madonna’yı ünlü şarkıcı Madonna sandığının anlaşılması üzerine harekete geçen sosyal medya, kısa sürede yapılan paylaşımlarla bu gafı günün konusu haline getirdi. Ünlü ünsüz binlerce kullanıcı Madonna hakkında paylaşımlar yaparken, bu isimlere ünlü komedyen Cem Yılmaz da katıldı.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla günün konusu haline gelen Kürk Mantolu Madonna hakkında paylaşımlarda bulunan Cem Yılmaz, doğrudan Özkalyoncuoğlu’nu hedef almaktansa konuya daha genel yaklaşmış. İşte Cem Yılmaz’ın yaptığı o paylaşımlar:

cem-yilmaz-ic-2-1.jpg

cem-yilmaz-ic-4.jpg

Cem Yılmaz da 'Madonna'yı es geçmedi ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Kürk Mantolu Madonna
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.