Cem Yılmaz Babalar Günü'nü karıştırdı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 21 Haziran'daki Babalar Günü'nü bu pazar zannederek babası ve oğluyla kutlama yaptığını açıkladı. Yılmaz, "Babalar Günü'nün haftaya olduğunu öğrendik. Mis gibi kafalar, kuşaklar boyu..." dedi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Babalar Günü'nü karıştırınca sosyal medyada kendisini esprili paylaşım ile ifşa etti. Önümüzdeki hafta olan Babalar Günü'nü bir hafta önceden kutlayan Cem Yılmaz başlarından geçen komik olay ile fena dalga geçti.

Şu sıralar sevgilisi Serenay Sarıkaya ile tatilde olan Cem Yılmaz sosyal medya paylaşımı ile yine gündem oldu. İşte Cem Yılmaz’ın babası ve oğlu ile yaşadıkları erken babalar günü…

21 Haziran Babalar Günü'nü bu pazar zannederek babası ve oğluyla kutlama yaptığı dile getiren Yılmaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Az evvel babamı aradım 5 dakika Babalar Gününü kutladık. Sonra oğlum beni aradı. 10 dakika da onunla kutlaştık. Sonra Babalar Günü'nün haftaya olduğunu öğrendik. Mis gibi kafalar, kuşaklar boyu…"

Cem Yılmaz Babalar Günü'nü karıştırdı

Bir süredir oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Cem Yılmaz'ın esprili paylaşımı takipçilerinden kısa sürede çok sayıda yorum aldı. Cem Yılmaz’ın komik paylaşımı sonrası babası da merak konusu oldu.

Cem Yılmaz Babalar Günü'nü karıştırdı ile ilgili etiketler Twitter Cem Yılmaz Babalar Günü Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı

Aydın Didim ilçesindeki yangına müdahale etmek için Bafa Gölünden su alırken bilinmeyen nedenle kırıma uğrayan Türk Hava Kurumu’na ait CL-125 tipi yangın söndürme uçağında bulunan personelin kurtarılma anları ortaya çıktı.