Cem Uzan topu ona atmıştı... Yakup Köse, skandal manşeti Fatih Çekirge'ye de sordu!

Gazeteci yazar Yakup Köse, Cem Uzan'ın 28 Şubat döneminde atılan skandal Salih Mirzabeyoğlu manşetiyle ilgili topu attığı Fatih Çekirge'ye o manşeti sordu. Çekirge, "Başlık çok ayıp olmuş, üzgünüm. Salih Mirzabeyoğlu'nun şahsından ve sevenlerinden özür diliyorum. " dedi.

Star gazetesi yazarı Yakup Köse, YouTube kanalından eski Star gazetesi sahibi Cem Uzan'la bir röportaj yaptı.

Uzan, Salih Mirzabeyoğlu'nun çok tartışılan işkence fotoğrafıyla ilgili özür dileyip topu dönemin Genel Yayın Yönetmeni Fatih Çekirge'ye atmıştı. 

"GAZETENİN SAHİBİ BENİM AMA GAZETEYİ ÇIKARTAN BEN DEĞİLİM"

İşte röportajın Salih Mirzabeyoğlu ile ilgili kısmında geçen konuşma:

Cem Uzan: Bu manşeti atan gazetenin sahibi benim ama genel yayın yönetmeni ben değilim. Gazeteyi çıkartan ben değilim.

Yakup Köse: Kimdi gazeteyi çıkartan?

Cem Uzan: Fatih Çekirge.

Yakup Köse: Ben kısacası şunu anlıyorum. Bu manşetten sizin o dönemde haberiniz yoktu ve Fatih Çekirge genel yayın yönetmeniydi. Yılmaz Özdil ile birlikte yanlış söylemiyorum değil mi?

Cem Uzan: Doğru söylüyorsunuz.

Yakup Köse: Ama ben çok açık söylüyorum. Yani benim hafızamdan hiçbir zaman silinmeyecek bir fotoğraf bu, silinmesi de mümkün değil.

Cem Uzan: Bundan dolayı da en samimi şekilde bütün sevenlerinden özür diliyorum.

Konunun takipçisi olan Yakup Köse, rezil manşeti Fatih Çekirge'ye sordu.  Çekirge, "Başlık çok ayıp olmuş, üzgünüm. Salih Mirzabeyoğlu'nun şahsından ve sevenlerinden özür diliyorum. " dedi. 

Fatih Çekirge'nin Yakup Köse'ye cevabı ise şu şekilde:

Cem Uzan topu ona atmıştı... Yakup Köse, skandal manşeti Fatih Çekirge'ye de sordu!

Yakup Köse, Ekip Dijital Haber olarak konunun takipçisi olacaklarını ve 28 Şubat döneminde atılan karanlık manşetleri gündeme getireceklerini belirtti. 

Cem Uzan topu ona atmıştı... Yakup Köse, skandal manşeti Fatih Çekirge'ye de sordu! ile ilgili etiketler Cem Uzan Star Gazetesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.