Cem Özmüş’ü vurarak öldüren katil zanlısı Ferhat Önen’in vurulması olayından da aranıyor

Kartal Soğanlık’ta bundan bir buçuk ay önce arabasında tam 14 kurşunla vurulan Ferhat Önen olayında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Polisin işadamı Fırat Muşlu'nun eski koruması Cem Özmüş'ü geçen yıl vurarak Arnavutluk'a kaçan katil zanlısı Yekta Gözen'i de bu silahlı saldırının şüphelisi olarak aradığı ortaya çıktı.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

İşadamları Fırat Muşlu ve Fehmi Öztürk arasında yaşanan ve mahkemelere taşınan 50 milyon dolarlık dolandırıcılık olayı ile ilişkili dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor.

KORUMA CEM ÖZMÜŞ CİNAYETİ HALA SIR

İşadamı Fehmi Öztürk'ün eski ortağı Fırat Muşlu ve onun ortağı Gelecek Partisi kurucularından eski milletvekili Cuma İçten hakkında ortaya attığı ve onlarca davaya konu olan olay, geçtiğimiz yıl Kartal sahilinde işlenen bir cinayetle farklı bir boyut kazanmıştı.
Motosikletli bir kişi tarafından silahla taranarak öldürülen 48 yaşındaki Cem Özmüş adlı kişi, 50 milyon dolarlık dolandırıcılık iddialarına adı karışan işadamı Fırat Muşlu’nun eski korumasıydı.

Cem Özmüş’ü vurarak öldüren katil zanlısı Ferhat Önen’in vurulması olayından da aranıyor
50 milyon dolar dolandırıldığını ifade eden Fehmi Öztürk

 

Cem Özmüş’ü vurarak öldüren katil zanlısı Ferhat Önen’in vurulması olayından da aranıyor - Resim : 2
50 milyon dolar dolandırıldığını ifade eden Fehmi Öztürk

 

KATİL ZANLISI TİRAN’A KAÇTI

İstanbul Cinayet Bürosu Cem Özmüş'ü öldüren zanlının kimliğini belirledi. Yekta Gözen adlı katil zanlısı çok sayıda sabıkası bulunan bir suç makinesiydi.

Cem Özmüş’ü vurarak öldüren katil zanlısı Ferhat Önen’in vurulması olayından da aranıyor - Resim : 3
Ferhat Önen'i yaralamaktan aranan Yekta Gözen.

 

Hakkında arama kararı çıktı ama Gözen'in cinayetin işlendiği gün elini kolunu sallaya sallaya uçakla Arnavutluk'un başkenti Tiran'a gittiği ortaya çıktı. Polis bu kez de zanlının nasıl kaçırıldığını araştırmaya başladı.

CİNAYET NEDEN AYDINLATILAMIYOR?

Koruma Cem Özmüş'ün öldürülmesinin ardından yaklaşık 15 ay geçmesine rağmen,cinayetin sır perdesi hala aydınlatılamadı.

Cem Özmüş’ü vurarak öldüren katil zanlısı Ferhat Önen’in vurulması olayından da aranıyor - Resim : 4
Öldürülen Cem Özmüş'ün eski patronu Fırat Muşlu..

 

Cinayeti soruşturan Anadolu Adliyesi Savcılığı ve emniyet birimleri, Fırat Muşlu, Süleyman Sulu, Pınar Özmüş, Onur Özmüş, Süleyman Recep Kuriş, Serdar Bal, Hayati Yılmaztürk, Emre Alp, Suat Altuntaş, Fehmi Öztürk, Serdal Subaşı, Deniz Aslanhan ve Soner Öztürk adlı 13 kişinin ifadesini aldı. Öldürülen Cem Özmüş, Fırat Muşlu’nun eski korumasıydı ve dolandırıcılık iddialarını sürekli gündemde tutan ve mahkemelerin yolunu aşındıran işadamı Fehmi Öztürk’ü feci şekilde darp etmiş ve o görüntüler medyaya yansımıştı. Bu bağlantının da izini süren polis katil zanlısı yurt dışına kaçtığı için cinayeti henüz aydınlatamadı.

KARTAL'DA BİR CİNAYET GİRİŞİMİ DAHA

İçinde dolandırıcılık, kumpas, tehdit, sahtecilik, darp, yaralama ve devamında da aydınlanmayı bekleyen bir cinayet varken bu kez yaklaşık 1 ay önce Kartal Soğanlık’ta Ferhat Önen adlı bir kişi 14 kurşunla vuruldu. İşin ilginç yanı ise şuydu.

Öldürülmek istenen Ferhat Önen’in Cem Özmüş cinayetinin firari katil zanlısı Yekta Gözen ile WhatsApp yazışmaları bulunuyordu. Yazışmaların konusunun Cem Özmüş cinayeti ile ilgili olması daha da dikkat çekiciydi.

Cem Özmüş’ü vurarak öldüren katil zanlısı Ferhat Önen’in vurulması olayından da aranıyor - Resim : 5
Yekta Gözen'in 15 Temmuz 2021'de öldürdüğü iddia edilen koruma Cem Özmüş

 

Cem Özmüş’ü vurarak öldüren katil zanlısı Ferhat Önen’in vurulması olayından da aranıyor ile ilgili etiketler cinayet Ferhat Önen Yekta Gözen fırat muşlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.