Cem Özdemir'den Merkel'e Türkiye çağrısı...

Almanya Yeşiller Partisi Milletvekili ve partinin eski eş başkanı Cem Özdemir yine Türkiye karşıtı bir tavır ile gündemde. Merkel hükümetine Türkiye'nin içinde bulunduğu şartları değerlendirme çağrısında bulunan Özdemir, Ankara'yı "köşeye sıkıştırma" ekonomik krize karşı net talepler sunma çağrısı yaptı.

Deutsche Welle'da yer alan habere göre, NDR Info'ya açıklamalarda bulunan Özdemir, Türkiye'deki ekonomik krizin Ankara'dan reform talep etme imkanı sunduğunu belirtti. Özdemir, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile net ve açık bir şekilde konuşulması ve net şartlar sunulması gerektiğini savundu. Yeşiller Milletvekili Özdemir, "Erdoğan'a bir hizmetin ancak karşı bir hizmet sunulması karşılığında verilebileceğini anlatmak gerektiğini" söyledi.

Cem Özdemir aynı zamanda ekonomik krizi, ABD'nin değil Türkiye'nin tetiklediği şeklinde akla zarar iddialarda bulundu. Özdemir, "Ekonomik kriz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi uzmanlarını dinlememesi nedeniyle keskinleşiyor" diye konuştu.

TÜRKİYE DÜŞMANLIĞIYLA BİLİNİYOR
Aslen Türk olan Cem Özdemir, özellikle Almanya'da yürüttüğü Türkiye ve Başkan Erdoğan karşıtı çalışmalarıyla tanınıyor. Türkiye'nin hiçbir zaman yanında durmayan Cem Özdemir, devamlı olarak fırsat kolluyor ve Türkiye ile Erdoğan karşıtı propagandaların Almanya'daki bir numaralı ismi oluyor.

 

Cem Özdemir'den Merkel'e Türkiye çağrısı... ile ilgili etiketler Türkiye cem özdemir merkel çağrı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.