Cem Küçük'ten Gülse Birsel ve Ahmet Hakan'a çok ağır hakaretler

Nilhan Osmanoğlu'nun son açıklamaları medyada sert bir polemiğin fitilini ateşledi. Cem Küçük, Nilhan Sultan'ı eleştiren, Gülse Birsel ve Ahmet Hakan'a ağır hakaretlerle yüklendi

Galatasaray Spor Kulübü'nün kullanımında olan Suada'da hak iddia edip dava açacığını söyleyen, II. Abdülhamit'in 5. kuşan torunu Nilhan Osmanoğlu'na dün Hürriyet yazarı Gülse Birsel köşesinden yanıt vermişti.

Gülse Birsel "Kusura bakma bebeğim artık prenses benim!" başlığını taşıyan köşe yazısında, "Kusura bakma bebeğim artık prenses benim. Ayaklar baş oldu, sorma bacım! Galatasaray Adası’nı filan vermeyeceğim size çünkü artık orası bizim kraliyet ailesinin. Dava da açma, kraliyet ailesi kalabalık, 80 milyonuz hangimizle uğraşacaksın?" ifadelerini kullanmıştı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da Galatasaray adası üzerinde hak talep eden 2. Abdulhamit'in torunu Nilhan Sultan'ı Prof. İlber Ortaylı'ya şikayet etmişti.

Hakan, "İlber Hocam! Şu Nilhan Sultan’a... Ağzını doldurarak... 'Sultan... Cahil sultan... Hele hele cahil sultan' diye atarlanır mısın lütfen?" diye yazmıştı.

CEM KÜÇÜK'TEN GÜLSE BİRSEL VE AHMET HAKAN'A AĞIR HAKARETLER

Nilhan Osmanoğlu'na destek ise Cem Küçük'ten geldi.

Aksi yöndeki açıklamaları ve Suada konusunu AİHM'ne taşıyacağına dair demeçlerine karşın, Osmanoğlu'nun Suada'dan hak talep etmediğini öne süren Cem Küçük, Gülse Birsel ve Ahmet Hakan'a çok sert sözlerle yüklendi.

Gülse Birsel'e çok ağır hakaretlerle yüklenen Küçük şöyle konuştu;

"Bu Gülse Birsel, bu Ahmet Hakan gibi tipler... Osmanlı nefreti buradan geliyor. Bu Gülse Birsel'e... Kimsin lan sen, Osmanlı'ya laf ediyorsun!

Ayakta kalan 2 tane gariban, yok Suada'yı istemiş, böyle bir talebi de yok kızın, bunu 10 yıl önce söylemiş... Öyle bir talebi olmadığını söyledi, yok öyle bir şey yani...

Bilinçaltı Osmanlı'ya küfür etmek. Ben bu Gülse Birsel'in geçmişini iyi bilirim, öğrendim de ne haltlar yediğini...

Bunlar var ya, insan değil ya! Bir tane, iki tane son hanedan kalmış. Gariban insanlar tuğra satıyor, 5 kuruşları yok. Paraları yok, bunlara saldırıyor! Osmanlı nefretinden "evet" dedi diye...
Kimsin sen Gülse Birsel? Adam mısın, insan mısın sen ya! Bunların var ya, suratına tüküreceksin ya!

Bak samimi söylüyorum ya, Ahmet Hakan denilen o karaktersizin de, bu Gülse Birel'in de yani..."

Cem Küçük'ten Gülse Birsel ve Ahmet Hakan'a çok ağır hakaretler ile ilgili etiketler Cem Küçük Gülse Birsel Ahmet Hakan nilhan sultan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.