Cem Küçük iktidar medyasından kaçmaya mı çalışıyor?

Fehmi Koru'nun son yazısı üzerine iktidara yakın medyada gözler Cem Küçük'e çevrildi... Türkiye Gazetesi yazarı Küçük'ün iktidar medyasından kaçmaya çalıştığını öne süren Koru, "Sergilemekte olduğu telaşı zevkle izliyorum!" dedi. Peki Cem Küçük'ün gerçekten "mahalle değiştirmek" gibi bir çabası var mı? Koru'nun bu iddiasının dayanağı ne, işte ayrıntılar...

Gazeteci Fehmi Koru bugün iktidara yakın medya hakkında ilginç iddialar ortaya attı... "İktidar medyasından ufaktan sıyrılmaya çalışanlar var" diyen Koru, Cem Küçük'ü işaret etti!

Bugüne kadar iktidara yakın medyada "tek sesliliğin" hakim olduğunu dile getiren Koru, "Şimdilerde aykırı sesler çıkmaya başladı tek sesli olması beklenen medyadan…" diye yazdı.

Bu konuda isim vermeden Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük'ü adres gösteren Koru şu ifadeleri kullandı;

"Şu satırlar bugün en iktidar yanlısı medya grubunun gazetesindeki en muteber sayılan bir kalemin köşesinde karşıma çıktı: “Ben de AK Parti medyası gibi CHP’yi her gün yerin dibine batırmasını, amaçsızca dümdüz yermesini bilirim ama bunun faydası yok…”

Dikkat edilirse, yazar, kendisini -ve tabii gazetesini de- ‘AK Parti medyası’ dediği grubun dışında tutuyor. Dahası, ‘AK parti medyası’ diye yaftalandırdığı gazeteler ile TV kanallarını ‘her gün CHP’yi yerin dibine batırmak ve amaçsızca dümdüz yermek’ ile suçluyor.

Oysa o gazeteyi izleyenler, bunu yazanın da şimdiye kadar hemen her gün tam da suçladığı türden yazılarla okur ve izleyici karşısına çıktığını biliyor."

NEDEN BÖYLE YAPIYOR?

"AK PARTİ" medyasının bugün en büyük zararı AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na vermeye başladığını savunan Fehmi Koru, "Neden böyle yapıyor?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi;

"Bu durum bir yandan çoğu iktidar yanlısı olan medyayı güvenilirlik skalasında en aşağılara yerleştirdiği gibi, bir yandan da okur ve izleyicilerin kanaatlerini olumsuz etkiliyor. Ortaya çıkan tablodan, ‘medya mensubu’ olarak onun içerisinde görünenler de nasibini alıyor.

Araya mesafe koymaya çalışarak kendilerini o tablo içerisinde görünmekten kurtarmaya çalışanlar çıkmaya başlaması bu sebeple sürpriz değil."

Koru Cem Küçük'ü hedef alan sözlerini şöyle tamamladı;

"Mesleklerini evrensel ölçülerde sürdürmeye çalışanları meslek dışına itmekten zevk alıp üstelik o duruma düşürdüklerini ‘medeni ölü’ ilan edenlerin şimdilerde sergilemekte oldukları telaşı zevkle izliyorum.

O kervana şimdilik -benim takip edebildiğim gazetelerde- bu kişi katıldı. Arkası gelecektir."

Cem Küçük iktidar medyasından kaçmaya mı çalışıyor? ile ilgili etiketler Fehmi Koru Cem Küçük AK Parti Türkiye Gazetesi yazarı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.