Cem Küçük dezenformasyon makinesi gibi çalışıyor / SuperHaber Özel

TGRT ekranlarında yanlış kişileri infaz eden Cem Küçük'ün açığını SuperHaber yakaladı!

TGRT ekranlarında, Fuat Uğur ile birlikte hazırladığı Medya Kritik programında konuşan Cem Küçük, “(AK Parti’ye yakın isimler) Hukukçu Yasin Şamlı’nın kardeşi avukat Murat Şamlı, FETÖ’cülerin avukatlığını yapıyor” dedi.

Fuat Uğur bunun üzerine, Küçük'e “Emin misin?” diye sordu. Küçük bu soru üzerine iddiasından emin olduğunu söyledi.

Ancak olayın gerçeğine SuperHaber ulaştı.

KARDEŞİ DEDİĞİ KİŞİYİ TANIMIYOR!

Cem Küçük’ün konuşmasında adı geçen Murat Şamlı, kamuoyunun tartışma programlarından tanıdığı hukukçu Yasin Şamlı’nın kardeşi değil. Şamlı, Cem Küçük’ün bahsettiği ismi tanımıyor.

Edinilen bilgiye göre; haberi izleyen bir kişi Yasin Şamlı’yı arayarak konudan bahsedince, kendisi böyle bir kişinin varlığından haberdar oluyor.

Bu olayın ardından Yasin Şamlı'nın Cem Küçük’ü aradığı da belirtiliyor. Şamlı’dan özür dilemek zorunda kalan Küçük ise yanıltıldığını iddia ediyor.

SuperHaber Özel

Cem Küçük dezenformasyon makinesi gibi çalışıyor / SuperHaber Özel ile ilgili etiketler Cem Küçük TGRT FETÖ yalan haber yasin şamlı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.