Cem Koç’un 21 yıllık anne hasreti son buldu! Hiç görmediği annesine Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kavuştu

21 yaşındaki Cem Koç, hiç görmediği annesi Nazan Reyis’i bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Cem, annesinin kendisini bırakıp gittiğini ve babasının karısı Nilüfer’in kendisini büyüttüğünü söyledi. Cem'in öz annesi kısa bir süre sonra yayına telefonla bağlandı. Cem Koç'un 21 yıllık anne hasreti son buldu. Çocuğunu bırakıp gittiği söylenen Nazan Reyis'in sözleri Cem'i ve stüdyodakileri şaşkına çevirdi.

21 yaşındaki Cem Koç, hiç görmediği annesi Nazan Reyis’i bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Cem, annesinin kendisini bırakıp gittiğini ve babasının karısı Nilüfer’in kendisini büyüttüğünü söyledi.

Cem’i yetiştiren annesi Nilüfer hanım, programa telefonla bağlandı. Nilüfer, eşinin kendisini evlerine misafir olarak gelen Nazan Reyis ile aldattığını ve bu ihanetin sonucunda ise Cem'in dünyaya geldiğini söyledi. Cem'i bu yaşına kadar bakıp büyüttüğünü ve kendi çocuklarından ayırmadığını söyleyen Nilüfer, Cem'in öz annesini aramak istemesini öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Nilüfer hanım, ‘’Nazan benim evime misafir olarak geldi. Nazan, eşimin teyzesinin amcasının kızı oluyor. Bildiğim kadarıyla Nazan, çocuklarını bırakıp bırakıp başka yere gidiyormuş.’’ dedi. Nilüfer hanım, Cem'i büyütmeye karar verdiği zamanları ‘’Çocuğun suçu yoktur dedim baktım büyüttüm.’’ sözleriyle anlattı.

Nilüfer hanım, Cem’in öz annesini aramak için programa başvurmasına içerleyerek ‘’Sen beni çok kırdın.’’ dedi ve gözyaşlarına boğuldu. Nilüfer, ‘’Ben Cem’e annesinin resmini saklayıp verdim. Ben ona istediğin zaman anneni arayabilirsin dedim. Nazan eşimle birlikte olduğunda başkasıyla evliydi ve çocukları vardı. ‘’ dedi.

CEM'İN SÖZLERİ YÜREKLERİ SIZLATTI!

Cem, ‘’Anne ben seni bulmak istiyorum artık. Bir kere kokunu almak ve seni görmek istiyorum. İnsan öz annesini görmek ister. Zor durumdaysan ben sana yardımcı olurum.’’ diyerek öz annesi Nazan'a seslendi. Yayına bağlanan izleyici Erol bey, ''Nazan benim baldızımın kızı oluyor. Ben Nazan’ı bulabilirim’’ dedi.

CEM'İN HİÇ GÖRMEDİĞİ ANNESİ NAZAN REYİS BULUNDU!

Cem’in annesi Nazan Reyis, kısa sürede bulundu. Cem Koç’un 21 yılık anne hasreti Müge Anlı ile Tatlı sert programında son buldu. Yayına telefonla bağlanan Nazan, hanım ‘’Bana Cem’in öldüğünü söylediler. O zamanlar kalbinde sıkıntı vardı, hastaydı’’ dedi. Cem, ‘’Uçurumun bittiği yerdeyim artık. Seni bulmam lazım anne.’’ dedi.

Nazan Reyis, ‘’Cem’in 4 kardeşi var. Ben Cem’i bırakmadım, babası aldı götürdü. Bana hasta olduğunu ve öldüğünü söylediler Cem’in şuanki hali benim kopyam.’’ dedi. Cem, ‘’Çok yalnızım’’ diyerek annesini bulmak istemesinin sebebini anlattı. Nazan hanım, kendisiyle görüşmek isteyen oğlu Cem'e en kısa zamanda görüşebileceklerini söyledi.

Cem Koç’un 21 yıllık anne hasreti son buldu! Hiç görmediği annesine Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kavuştu ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.