Cem Davran'ın annesinin cenaze törenine yağmur engeli

Oyuncu ve sunucu Cem Davran dün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla annesi Ayfer Naciye Davran'ın hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Paylaşımında annesinin cenaze töreni bilgilerine de yer veren Cem Davran bugün yeni bir açıklamada bulundu. Cem Davran, İstanbul'da etkili olan yağışlar nedeniyle annesi Ayfer Naciye Davran'ın cenaze töreninin ikindi vaktine ertelendiğini bildirdirdi.

58 yaşındaki oyuncu ve sunucu Cem Davran anne acısıyla sarsıldı. Ünlü sanatçının annesi Ayfer Naciye Davran hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesaplarından yaptığı ortak bir açıklama ile duyuran Cem Davran, ''Canım annem, bir tanem vefat etti. Uğurlamak isteyen dostlar için; (Yarın) 15 Ağustos P.tesi öğle namazına müteakip, Zincirlikuyu Camii ve Mezarlığı. Nurlarda uyu kraliçem, Naciye Ayfer Davran.'' ifadelerini kullandı.


Cem Davran bugün yaptığı yeni bir paylaşımla annesinin cenaze töreninin ikindi vaktine ertelendiği bilgisini paylaştı.

İSTANBUL'U SAĞANAK VURDU

İstanbul'da bugün sabah saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklar göle dönerken, otomobillerin sular içerisinde kaldığı bazı caddelerde vatandaşlar da yürümekte güçlük çekti. Cem Davran, İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle hayatını kaybeden annesi Ayfer Naciye Davran'ın cenaze töreninin ikindi vaktine ertelendiğini duyurdu.

CEM DAVRAN BUGÜN ANNESİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLAYACAK

Cem Davran paylaşımında şu ifadeleri kullandı: ''ÖNEMLİ DUYURU: İstanbul’daki hava şartları sebebiyle sevgili annemin cenazesi (öğle namazı yerine) ikindi namazını müteakiben Zincirlikuyu Camii ve Mezarlığı’nda defnedilecektir.''

Cem Davran'ın annesinin cenaze törenine yağmur engeli


Cem Davran'a sanatçı dostları ve hayranlarından başsağlığı mesajları yağdı.

 

Cem Davran'ın annesinin cenaze törenine yağmur engeli ile ilgili etiketler Cem Davran cenaze cenaze töreni Ayfer Naciye Davran
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.