Cem Davran, Hande Ataizi'ye öyle bir laf soktu ki!

Bu yıl 44.'sü düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye sunuculuk yapan Cem Davran'ın eski rol arkadaşı Hande Ataizi'ye soktuğu laf damgasını vurdu.

44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri geçtiğimiz gece düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Bu yıl 39 dalda ödülün verildiği törene ise sunucu Cem Davran damgasını vurdu

Oyuncu Ayşin Turan ile Cem Davran'ın sunumunu gerçekleştirdiği gecede ikilinin diyaloğu çok konuşuldu. Cem Davran'ın şöhreti yakaladığı 90'ların fenomen dizisi Ruhsar'ın konusu açılınca sunucu Ayşin Turan, "Ruhsar denince benim aklıma müziği geliyor" dedi.

"BENİM DE TUVALET CAMI GELİYOR"

Davran da bu sözün üzerine geçmişte burnuna estetik yaptırdığını magazinciler çekmesin diye bulunduğu mekanın tuvaletinden kaçarken cama sıkışan eski rol arkadaşı Hande Ataizi'ye gönderme yaparak; "Benim de aklıma tuvalet camı geliyor" dedi. Davran'ın bu sözleri salonda ve izleyicilerde büyük yankı uyandırdı.

ATAİZİ'DEN CEVAP GECİKMEDİ!

Bu sözleri ekran başından izleyen ünlü sunucu Hande Ataizi ise sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Ataizi paylaşımında, "Yağmurlu bir günde, sen Cem Davran kalk, dizinin yıllarca yayınlandığı kanalda sunuculuğunu yap. Sonra da güzel anılarla değil de başkaları üzerinden prim yapmaya çalış. Ruhsar'ın ruhuna ters."

WhatsApp_Image_2017-12-11_at_00.20.37_2

Cem Davran, Hande Ataizi'ye öyle bir laf soktu ki! ile ilgili etiketler Hande Ataizi Cem Davran laf sokma tuvalet camı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.