Cem Adrian'dan hayranlarına tepki! ''Burası çiftleşebileceğiniz bir konser değil''

İzmir'de sahne alan Cem Adrian, bazı hayranlarının davranışlarından rahatsız olunca uyarıda bulunmak zorunda kaldı. Ünlü sanatçı hayranlarına ''Burası çiftleşebileceğiniz bir konser değil'' diyerek tepki gösterdi.

Yozgat’ta Sarıkaya Belediyesi tarafından konseri iptal edilen Cem Adrian İzmir'de sahne aldı. Ünlü şarkıcı konsere gelen hayranlarının bazı davranışlarından rahatsız olunca o sözlerle uyarıda bulundu.

Başarılı şarkıları ve muhteşem sesiyle hayranlarını mest eden Cem Adrian, İzmir konserinde bazı hayranlarının hareletlerin görünce çileden çıktı. Hayranlarının hareketlerinden hoşlanmayan sanatçı onlara seslenerek tepki gösterdi.

HAYRANLARINA BÖYLE SESLENDİ!

"Burası çiftleşebileceğiniz bir konser değil" diyen Adrian devamında ise "Ben şarkı söylerken saygı göstermek zorundasınız. Muhabbet etmek isteyen arkadaşlar muhabbet edecek o kadar çok yer var ki" dedi. Cem Adrian'ın sözleri konsere gelenlerden alkış aldı.

Cem Adrian'dan hayranlarına tepki! ''Burası çiftleşebileceğiniz bir konser değil'' ile ilgili etiketler Cem Adrian
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.