Celta Vigo-Manchester U. maçının özeti ve golleri...

UEFA Avrupa Ligi'inde Celta Vigo'ya konuk olan Manchester United kıyasıya mücadeleden galip ayrıldı. Ortada geçen maçta Celta Vigo ve Manchester United başa baş bir mücadele verdi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı. Manchester United 67. dakikada Rashford'un ayağından bulduğu golle mücadeleden 1-0 galip ayrıldı. İşte dev maçın özeti ve golleri...

UEFA Avrupa Ligi'nin flaş ekiplerinden Celta Vigo Manchester United ile karşılaştı. Maça iyi başlayan Celta Vigo zaman zaman etkili ataklarla rakibi Manchester United kalesinde etkili oldu. Kıyasıya geçen mücadelenin ilk 45 dakikasında taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Celta Vigo olsada 67. dakikada Rashford'un mükemmel frikiğine engel olamadı. Celta Vigo golden sonra baskısını artırsada kalan dakikalarda aradığı golü bulamadı. 67. dakikada yediği golle Celta Vigo Manchester United'a 1-0 yenildi. Maçı 1-0 kazanan Manchester United, evine büyük bir avantaj ile döndü. Manchester United - Celta Vigo rövanş maçı 11 Mayıs'ta oynanacak. Celta Vigo - Manchester United maçın özeti ve golleri haberimizde...

CELTA VİGO - MANCHESTER UNİTED MAÇIN ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MOURİNHO'NUN SAKATLIKLARLA BAŞI DERTTE

İnlgitere Premier Ligi'inde istediğini bir tülü elde edemeyen Manchester United'ın başı bir türlü sakatlıklardan kurtulmuyor. Bir çok oyuncusunu sakatlığa kurban eden kırmızı şeytanlar Avrupa Ligi'nde de kabus gibi bir gece yaşadı. Maçı 1-0 kazanmasına rağmen iki oyuncusunu sakatlık yüzünden zorunlu olarak değiştiren tecrübeli hoca Mourinho'yu ligde zor günler bekliyor.

80. dakikada takımı adına golü atan 19 yaşındaki genç yıldız Rashford sakatlanarak yerini Ashley Young'a bıraktı. Manchester United asıl şoku 80. dakikada oyuna Rashford'un yerine giren Young 10 dakika sonra sakatlanıp çıkmasıyla yaşadı. Mourinho'nun bu sakatlıklarıdan sonra bu hafta zorlu Arsenal deplasmanında neler yapacağı merakla bekleniyor.

CELTA VİGO - MANCHESTER UNİTED MAÇ ÖZETİ

1' Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.

6' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Marouane Fellaini ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

30' Pione Sisto, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Romero kurtarıyor.

44' Manchester United takımından Marouane Fellaini sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

CELTA_VAGO_MANCHESTER_UNATED_MAAININ_AZETA_VE_GOLLERA_AZLE_UEFA_MAA_AZETLERA

45' Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlanıyor

50' Manchester United takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Paul Pogba tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

62' Manchester United takımı Marcus Rashford ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında Marcus Rashford tarafından çekilen şut auta gidiyor.

67' Manchester United, Marcus Rashford ile ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
67' GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! Marcus Rashford Manchester United takımını öne geçiren golü atıyor.

75' Manchester United takımı Henrikh Mkhitaryan ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Henrikh Mkhitaryan tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

80' Manchester United takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Marcus Rashford çıkıyor ve yerine Anthony Martial oyuna giriyor.

90' Celta Vigo takımından Jozabed Sanchez sol kanatta rakip yarı alanın ilk metrelerinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

CELTA_VAGO_MANCHESTER_UNATED_MAA_AZETA_GOLLER

MS Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Celta Vigo: 0 - Manchester United: 1

Celta Vigo-Manchester U. maçının özeti ve golleri... ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi celta vigo - manchester united Maç özeti geniş özet goller izle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.