La Liga'da son şampiyon Atletico Madrid, Celta Vigo deplasmanında kazanarak başladı

Atletcio Madrid, La Liga'da 2021-22 sezonuna Balaidos'ta Celta Vigo'yu 2-1 mağlup ederek maçladı. Son 4 sezonun 3ünde açılış maçlarını boş geçmeyen Arjantinli forvet Angel Correa bu kez 2 gol attı. Diego Simeone'nin takımında yeni transfer Rodigo De Pual ilk resmi maçına çıktı.

La Liga'da son şampiyon Atletico Madrid, 2021-22 sezonuna Celta Vigo deplasmanında 1-2 kazanarak başladı. Diego Simeone'nin öğrencileri bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adayı.

Balaidos'ta oynanan maça 35 milyonluk yeni transferi Rodrigo De Paul'ü yedek soyunduran Atleti, 23'te Angel Correa'nın golüyle öne geçti ve ilk yarıyı 0-1 önde tamamladı. Ev sahibi 59'da İago Aspas'ın penaltıdan attığı golle skoru eşitledi. Ancak 5 dakika sonra yine Correa sahneye çıktı ve tabelayı belirleyen golü attı. 

26 yaşındaki tangocu 2017-18, 2018-19 ve 2020-21 sezonunun açılış maçlarında da birer gol atmıştı. Simeone'nin takımı haftaya Elche'yi ağırlayacak.

Geçen sezonki şampiyonlukta 9 gol, 8 asistlik müthiş bir skor katkısı sağlayan Arjantinli kanat forveti sezona 2 golle başladı. De Paul ise 65'te, ilk golün asistini yapam Thomas Lemar'ın yerine oyuna girdi.

JAN OBLAK'TAN REKOR

Maçın son anlarında Celta Vigo savunmacısı Hugo Mallo ile Atletico Madrid stoperi Hermoso arasında kavga çıktı. İki futbolcu da direkt kırmızı kartla atıldı. Celta Vigo'da milli futbolcu Okay Yokuşlu kadroda yer almadı.

Madrid ekibinin Sloven kalecisi Jan Oblak, çubuklu formayı 304. kez giydi ve Atletico Madrid kalesini en çok koruyan isim olarak kulüp tarihine geçti. 2014 yazında Benfica'dan 16 milyon euro bonservisle alınan Oblak'ın güncele piyasa değerği 70 milyon euroyu görmüş durumda.

La Liga'da son şampiyon Atletico Madrid, Celta Vigo deplasmanında kazanarak başladı

La Liga'da son şampiyon Atletico Madrid, Celta Vigo deplasmanında kazanarak başladı ile ilgili etiketler Atletico Madrid La Liga Celta Vigo Jan Oblak Angel Correa
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.