Çelik'in oğlu Ata yıllar sonra ilk kez görüntülendi!

Sinema, müzik ve TV dünyasının ünlülerinin çocukları da kelimenin tam anlamıyla göz önünde büyüyor. Ama bazıları çocuklarını küçüklük dönemlerinde çok fazla kameralar karşısına çıkarmıyor. Şarkıcı Çelik'in oğlu Ata'da kameraları sevmeyen ünlü çocuklarından biri.

Çelik, önceki gün Buket Saygı’yla evliliğinden olan oğlu Ata ile birlikte Ata Demirer’in BKM’deki gösterisini izlemeye gitti.

13 yaşındaki Ata muhabirlerden çekinip apar topar tiyatro salonuna kaçınca, Çelik “Oğlum kameraları sevmiyor, fobisi var. Ben de üstüne gitmiyorum” dedi.

59ea0534c03c0e3ba4360ede

Müzisyen Çelik Erişçi, geçtiğimiz günlerde yaşanan Türkiye ile Amerika arasındaki vize krizinin mağdurları arasına katılmıştı. ABD'de konser verecek olan Çelik 29 Ekim'de Chicago gerçekleşecek sahnesini iptal etmek zorunda kalmıştı.

10 konserlik turneye çıkacağını belirten Çelik, Hürriyet'e kendisinin vizesi olduğunu ancak ekip arkadaşlarının eksik olduğunu söylemişti.

Uçak biletinden kalacak yerine kadar hazırlayan ve bu konser için özel hazırlık yapan 51 yaşındaki Çelik'in moralinin bozuk olduğu yakın çevresi tarafından belirtilmişti.

Çelik'in oğlu Ata yıllar sonra ilk kez görüntülendi! ile ilgili etiketler Ata Demirer BKM çelik oğlu kamera ata
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.