Şimdi de Menderes'i diline doladı

Zaman zaman yaptığı açıklamalarla tepki toplayan Celal Şengör, şimdi de eski Başbakan Adnan Menderes'i diline doladı. Konuk olduğu YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Şengör, Türkiye'nin çöküşünün Demokrat Parti ile başladığını belirtti. Şengör, ülkenin son 50 yılına Menderes'in damga vurduğunu ve bunun 'kötü anlamda' olduğunu ifade etti.

12 Eylül darbesinde Kenan Evren'in yaptıklarını tasvip eden ve 'demokrasiyi kurtarmak için müdahale' olarak gören Celal Şengör, daha sonra Deniz Gezmiş'e 'eşkıya' diyerek eleştirilerin hedefi olmuştu.

Sonrasında yaptığı başka bir açıklamada Erdal İnönü'nün mesleğinde 'çok kötü' olduğunu söyleyen ve Bülent Ecevit'ten bahsederken 'cahil' ifadesini kullanan Şengör, şimdi de Adnan Menderes'i diline doladı.

Gazeteci Kenan Taş'ın YouTube kanalında yayınlanan programına konuk olan Şengör, koronavirüs salgınından, eğitim sistemine; depremden siyasete birçok konuda konuştu.

Konu siyasete geldiğinde ise yine çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.

Şimdi de Menderes'i diline doladı

"TÜRKİYE'NİN ÇÖKÜŞÜ DEMOKRAT PARTİ İLE BAŞLADI"

 Taş'ın "Son 50 yıla kim damga vurdu?" sorusunu yönelttiği Şengör, Adnan Menderes hakkında tepki çekecek açıklamalarda bulundu.

Son 50 yıla, Adnan Menderes'in damga vurduğunu söyleyen Şengör, bunun 'kötü' anlamda olduğunu belirtti.

Daha önce yaptığı açıklamada 12 Eylül darbesini desteklediğini açıkça ifade eden Şengör, sözlerinin devamında "Türkiye'nin çöküşü Demokrat Parti ile başladı. Gerçi Halk Partisi, bu işin hazırlığını yaptı. Ondan sonra Demokrat Parti geldi.. Ondan sonra da belimiz doğrulmadı." dedi.

Şimdi de Menderes'i diline doladı ile ilgili etiketler Celal Şengör video Adnan Menderes YouTube Demokrat Parti kenan taş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.