Celal Şengör bu kez de CHP'lilerin hedefinde

Son olarak bir kız öğrenciyi taciz itirafıyla gündemde olan Prof. Dr. Celal Şengör bu kez de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri nedeniyle sosyal medyada gündem oldu. Şengör'e Twitter ve Ekşi Sözlük'te çok sayıda tepki geldi.

Zaman zaman yaptığı çıkışlarla sosyal medyanın ve Türkiye'nin gündemine oturan akademisyen Celal Şengör'ün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki sözlerinin ortaya çıkmasının ardından sular durulmuyor.

Sosyal paylaşım platformu Twitter ve Ekşi Sözlük'ten yoğun tepkiye maruz kalan Şengör, Kılıçdaroğlu hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ben Kemal Kılıçdaroğlu ile bir öğle yemeği yedim. Yanından ayrılırken çok üzüntülü ayrıldım. Çok samimi söylüyorum. Dedim 'Atatürk'ün partisinin başı buysa vah yazık.' Gittik gürültüye. Ama halk onu seçiyor, bir dakika. Sakın vah vah bu adamlar aptallar da... Öyle değil, biz seçiyor ya... Biz de aptalız."

Celal Şengör'ün sözlerinin ardından sosyal medya kullanıcılarının yaptığı yorumlar ise şu şekilde:

 

Celal Şengör bu kez de CHP'lilerin hedefinde ile ilgili etiketler Celal Şengör CHP Kemal Kılıçdaroğlu Sosyal Medya tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.