Celal Hoca'ya fay hattı şoku! Olası deprem nedeniyle İstanbul'dan taşınacağını açıklamıştı ama...

Yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör, olası İstanbul depremi nedeniyle başka bir şehre taşınma kararı almıştı. Ancak iddialara göre Şengör'ün taşınacağı Çanakkale'deki yazlığının önünden fay hattı geçtiği ortaya çıktı.

Türkiye'nin sayılı bilim insanlarından olan Prof. Dr. Celal Şengör'ün olası İstanbul depremi nedeniyle kentten taşınma kararı alması dün gündemi sallamıştı.

Fakat Celal Şengör'ün taşınmayı planladığı Çanakkale'deki yazlığıyla ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

"ÇANAKKALE'DEKİ EVİNİN ÖNÜNDEN FAY HATTI GEÇİYOR" İDDİASI

MedyaRadar'da yer alan habere göre, Çanakkale Biga'da havuzlu lüks bir yazlığı olan ve oraya yerleşme kararı alan Şengör'ün villasının bulunduğu yerin önünden fay hattı geçtiği öğrenildi. Şengör'ün yazlığının olduğu bölgedeki çevre sakinleri "Celal Şengör hoca nasıl bunu atladı. Bu fay hattını nasıl bilmez" yorumları yaptılar.

"İSTANBUL'UN NE HALE GELECEĞİNİ BİLİYORUM" DEMİŞTİ

Fatih Altaylı'ya taşınma kararının nedenlerini anlatan Celal Şengör, "Deprem her an olabilir ve depremden sonra İstanbul’un ne hale geleceğini biliyorum" demişti.

İstanbulluları uyaran Şengöre şunları söylemişti:

"Birkaç gün içinde kentte açlık başlayacak. Yağmalar başlayacak. Bunu salgın hastalıklar takip edecek. Kenti ağır bir koku saracak."

Celal Hoca'ya fay hattı şoku! Olası deprem nedeniyle İstanbul'dan taşınacağını açıklamıştı ama... ile ilgili etiketler Celal Şengör Çanakkale Fay Hattı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.