Çekmeköy'de otobüs alevlere teslim oldu

İstanbul'da Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsünde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsünde yangın çıktı. Yolcuların tahliye edildiği otobüs tamamen yandı.

Çekmeköy'de otobüs alevlere teslim oldu

ŞOFÖR ERKEN DAVRANARAK FELAKETİ ÖNLEDİ

Yangın, saat 17.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Ankara istikametinde ilerleyen yolcu otobüsünde çıktı. Yangını fark eden şoför otobüsü durdurarak yolcuları tahliye etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ: 20 YOLCU TAHLİYE EDİLDİ

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, yangının otobüsün motor bölümünde çıktığı, alevlerin itfaiye ekiplerince gerekli güvenlik tedbirleri alınarak söndürüldüğü belirtildi. Ayrıca, yolun geçici olarak ulaşıma kapandığı kaydedildi.

Açıklamada, "Araçta bulunan 20 yolcu tahliye edilmiş olup, herhangi bir yaralı ve can kaybımız bulunmamaktadır. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır. Tüm yolcularımıza ve yakınlarına geçmiş olsun." ifadeleri kullanıldı.

"Yangın büyüdüğü için alevlere müdahale edemedim"

Şoför Remzi Karabulut, Sultanbeyli'de bazı yolcuları indirdikten sonra Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne doğru ilerlediğini, bir süre sonra otobüsün arka bölümünde alevleri gördüğünü anlattı.

Otobüsü yolun kenarına çektiğini ve yolcuların tahliyesini gerçekleştirdiğini aktaran Karabulut, "Bu sırada yangın büyüdüğü için alevlere müdahale edemedim." dedi.

Olay nedeniyle otoyolda trafik akışı bir süre sağlanamazken, otobüsün enkazının kaldırılması için çalışma yapılıyor.

DHA

Çekmeköy'de otobüs alevlere teslim oldu ile ilgili etiketler Çekmeköy Yangın otobüs yangını yolcu otobüsü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.