'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yayın tarihi belli oldu!

Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yayın tarihi duyurdu.

Efsanevi dizi ‘Behzat Ç’ için geri sayım başladı. Yepyeni macera ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' dizisi BluTVde izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

'Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi' dizisi, ilk yayınlandığı 2010-2013 yılları arasında büyük ilgi görerek izleyiciyi ekrana kilitlemişti. Ancak dizinin oyuncuları arasında yaşanan anlaşmalık nedeniyle dizi devam etmemişti.

Yazar Emrah Serbes'in romanından uyarlanan 'Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi' dizisinin devamı olan 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Dizinin usta oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile dizinin yayın tarihini açıkladı. Özlemle beklenen Behzat Ç., 6 Aralık Salı günü BluTV’de izleyiciyle buluşacak.

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği BluTV’nin yeni dizisinde, Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç'ın yer aldığı güçlü oyuncu kadrosuna; Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu eşlik ediyor.

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken senaryo ise Ercan Uğur imzası taşıyor.

Videonun tamamını SuperHaber YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yayın tarihi belli oldu! ile ilgili etiketler Behzat Ç. Erdal Beşikçioğlu BluTV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.