Çeçenler, Ukrayna ile savaşa namaz kılarak ve ezan okuyarak gitti! İşte o anlar...

Rusya'ya bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramazan Kadirov, Rus ordusuna destek amacıyla birliklerini Ukrayna'ya gönderdi. Rus güçleriyle beraber savaşan Çeçenler namaza durdu, ezan okudu. O görüntüler sosyal medyada yayınlandı.

Rusya ile Ukrayna arasında Donbass bölgesi üzerinden yaşanan gerilim topyekün savaşa dönüştü. Rus ordusu Ukrayna'nın başkenti Kiev'e girdi.

SAVAŞA NAMAZ KILARAK GİTTİLER

Rusya lideri Putin'e yakınlığı ile bilinen Çeçenistan'da yönetimin başındaki Ramazan Kadirov, Rus ordusuna destek amacıyla kendi birliklerini Ukrayna'ya gönderdiklerini açıkladı.

Ramazan Kadirov'un hamlesinin ardından sosyal medyada Dudayev ve Baseyev en çok konuşulan konular arasına girdi. Rus güçleriyle beraber savaşan Kadirov'a bağlı güçler namaza durdu, ezan okudu.

 

 

 

 

Çeçenler, Ukrayna ile savaşa namaz kılarak ve ezan okuyarak gitti! İşte o anlar... ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Savaş asker çeçenler ramazan kadirov

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.