Çeçenistan Cumhurbaşkanı Kadirov'dan Putin'e: Sizin için ölmeye hazırım

Rusya - Ukrayna savaşı 10'uncu gününde devam ederken Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Kadirov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e seslenerek, "Sizin için ölmeye hazırım" dedi.

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Çeçen askerlerin Ukrayna'da kritik öneme sahip bölgeleri hızla ele geçirebileceğini, bunun da Rusya'nın askeri operasyonunun hedeflerine kolayca ulaşmasını sağlayabileceğini söyledi.

Çeçen lider, Rusya lideri Vladimir Putin'e seslenerek "Savaşçılarımıza Harkov'u, Kiev'i ve diğer tüm şehirleri hemen ele geçirme emri verin" dedi.

"ASKERLERİMİZİN ÖLDÜĞÜNÜ İZLEYEMEM"

Kadirov, Putin'e hitaben "Yoldaş devlet başkanım, sizin için ölmeye hazırım ve emrinizdeyim. Ama askerlerimizin öldüğünü izleyemem. Lütfen gözünüzü kapatın ve bizim savaşçıların her şeyi bir iki günde bitirmesine izin verin. Sadece bu ülkemizi ve halkımızı kurtarabilir" ifadelerini kullandı.

 

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Kadirov'dan Putin'e: Sizin için ölmeye hazırım ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Putin ramazan kadirov
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.