Cebinde Maximum kartı olanlara duyuruldu: Ramazan alışverişlerinize 600 TL’lik indirim yansıtılacak!

Ekonomik zorluklar içerisinde geçen ramazan ayı için özel olarak bir alışveriş kampanyası düzenleyen Türkiye İş Bankası, ay sonuna kadar geçerli olacak olan kampanyasını duyurdu. Maximum kart sahiplerini kapsayan kampanyanın detayları paylaşıldı.

Nerede ise 2 yıldır ekonomi piyasalarının dalgalı hareketleri sebebi ile alım güçleri düşen milyonlarca tüketici, tüm maaş iyileştirmelerine rağmen temel ihtiyaçlarını dahi kısıtlı bir çerçevede gidermeye başladı. Bu noktada her ay borçlarına yeni borçlar eklenen vatandaşlar, hiç değil ise market alışverişlerine yönelik destek alabilmek adına çalıştıkları bankaların kampanyalarını yakın takip altına aldı. Bu noktada devreye giren Türkiye İş Bankası, ramazan ayı için özel olarak bir alışveriş kampanyası düzenlediğini müjdeleyerek detayları paylaştı.

21 Nisan tarihinde başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesinde alışverişe çıkmak isteyen ancak ceplerinde yeterli nakit bulunmadığı için sıkıntıya düşen tüketicilere seslenen Türkiye İş Bankası, mevcut müşterileri için avantajlı bir alışveriş kampanyası düzenlemiş olduğunu duyurdu. Özel banka, 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan alışveriş kampanyasına ilişkin detayları aktardı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI ALIŞVERİŞ KAMPANYASI NİSAN 2023

Cebinde Maximum kartı olanlara duyuruldu: Ramazan alışverişlerinize 600 TL’lik indirim yansıtılacak!

Senelerdir özel bankacılık sektörünün en önemli öğelerinden biri olmaya devam eden Türkiye İş Bankası, son dönemlerde gelişen olumsuz ekonomik faktörler sebebi ile dara düşen tüketicilerine müjdeli haberler verdi. Nisan ayına girilmesi ile birlikte birçok farklı kategori altında avantajlı kampanyalar geliştiren Türkiye İş Bankası, mevcut müşterileri için bir de alışveriş kampanyası düzenlediğini bildirdi. Söz konusu kampanyasının 30 Nisan tarihine kadar başvurulara açık olacağını belirten banka, detayları aktardı.

Resmi web sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamada mevcut Maximum kart kullanıcıları için alışveriş kampanyası düzenlemiş olduğunu bildiren Türkiye İş Bankası, 400 TL ve üzeri tutarlı ilk harcamadan sonra yapılacak olan her 400 TL ve üzeri tutarlı harcama karşılığında 40 TL, toplamda ise 600 TL tutarında MaxiPuan hediyesi tanımlayacağını bildirdi. Banka, ilgili hediye paraların MaxiMil olarak da kullanılabileceğini belirtti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI ALIŞVERİŞ KAMPANYASI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Bankası’nın 600 TL değerinde olan para puan hediyesinden yararlanmak isteyen tüketicilerin, ilk 400 TL’lik harcamalarından önce İşCep veya Maximum Mobil uygulaması üzerinden kampanya başvurusu yapmaları gerekmektedir.

Cebinde Maximum kartı olanlara duyuruldu: Ramazan alışverişlerinize 600 TL’lik indirim yansıtılacak! ile ilgili etiketler Türkiye İş Bankası market alışveriş Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.