Çebi: Abdullah Avcı'nın tazminatı 30 milyon TL ve iş bulana kadar ödemek zorundayız

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, eski teknik direktörleri Abdullah Avcı'nın 30 milyon TL tazminatı olduğunu ve iş bulana kadar maaşını ödemekle yükümlü olduklarını açıkladı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, A Spor ekranlarında Fikter Orman döneminde sezon başına 12 milyon TL'den 3 yıllığına anlaşma yapılan Abdullah Avcı tazminatı ve maaşı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi, "Kampanya başladıktan sonra Abdullah Avcı Hoca ile konuşmadık. İyi bir hocadır Abdullah Hoca. 30 milyon TL tazminatı var, 'Vazgeçtim' derse çok teşekkür ederim kendisine ama demek mecburiyeti yok. Zaten kontratın yazıyor, iş bulana kadar olan maaşlarını ödemekle kulüp mükellef. 3 yıllık kontrat ve devam ediyor. Sahada değil ama ödeme mükellefiyetimiz devam edecek" dedi.

Çebi: Abdullah Avcı'nın tazminatı 30 milyon TL ve iş bulana kadar ödemek zorundayız

"BU ZAMANA KADAR BİZİ HİÇ ÜZMEDİ"

Kendilerini üzmediğini ifade ederken, "Başarılı bir hocadır. Gideceği yerde arada maaş farkı olursa ve istemezse binlerce kez teşekkür ederim. Ancak, şu ana kadar bizi hiç üzmedi, onu da söyleyeyim." sözlerini kullandı.

Çebi: Abdullah Avcı'nın tazminatı 30 milyon TL ve iş bulana kadar ödemek zorundayız ile ilgili etiketler Ahmet Nur Çebi Abdullah Avcı BJK beşiktaş spor kulübü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.