Çaykur Rizespor'a 18 milyon euroluk golcü... Salomon Rondon'la prensip anlaşmasına varıldı

Yeni başkanını seçen Süper Lig'e iddialı bir kadroyla başlamak isteyen Çaykur Rizespor, Premier League izleyenlerin yakından tanıdığı bir isim olan Salomon Rondon'u kadrosuna katıyor... Basın sözcüsü Selim Selimoğlu, Venezuelalı golcüyle büyük ölçüde anlaştıklarını açıkladı.

Çaykur Rizespor, Venezuelalı golcü Salomon Rondon'la prensip anlaşmasına vardı. Karadeniz ekibinin basın sözcüsü Selim Selimoğlu, "Rondon görüşmesi net olarak yüzde 100 bitmese de prensip olarak Rondon, yeni sezonda Çaykur Rizespor'da olacak" sözleriyle taraftara müjdeyi verdi.

Selimoğlu, Çin'in Dalian Pro takımında forma giyen 31 yaşındaki forvet Rondon'un transferi için çalıştıklarına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Rondon görüşmesi net olarak yüzde 100 bitmese de prensip olarak Rondon, yeni sezonda Çaykur Rizespor'da olacak. Taraftar rahat olsun. Çok daha heyecan verici başka isimlerle de ilgileniyoruz. Anlaşma noktasında da çok uzak değiliz. 2 orta saha, 2 de hücum oyuncusu kadromuza katacağız ve bunlarla ilgili görüşmeler devam ediyor. Gerçekten çok ses getirecek transferler olacak. Önümüzdeki yıllarda Çaykur Rizespor kaliteli futbolcular üreten bir kulüp olacak ve artık asansör bir takım olmaktan çıkacak."​​​​​​​

TRANSFER HABERLERİ PEŞ PEŞE GELECEK

Hafta içerisinde birkaç yabancı ve maliyeti yüksek oyuncu ile yolların ayrıldığını ifade eden Selimoğlu, "Bu fesihlerle kulübümüz için hem maddi hem de yabancı kontenjanı konusunda katkı sağlandı. Elimiz biraz daha rahatladı. Gündemimizde çok fazla oyuncu var. Çok titiz bir şekilde her yönüyle inceliyoruz. Sadece maddi tarafı da değil, son performansları, yakın dönemdeki antrenmanlarına kadar takip ediyoruz. Oyuncuların bir kısmında sona yaklaştık. Birkaç gün içerisinde çok güzel transfer haberlerini paylaşacağız." diye konuştu.

ALPER POTUK HAMLESİ

Kulüp başkanlığına Tahir Kıran'ı seçen Çaykur Rizespor, geçen sezon 2. yarıda takımın başına geçen teknik direktör Bülent Uygun'la yola devam kararı almıştı. Transferde hareketli günler geçiren Yeşil-Mavilililer, Ankaragücü'nden ayrılan tecrübeli orta saha oyuncusu Alper Potuk'u kadrosuna katmıştı.

Stopere Sebastian Holmen, sol beke de Cemali Sertel'i alan Rize ekibi, Paraguaylı yıldızı Braian Samudio ve Çek golcü Milan Skoda gibi isimlerle de yollarını ayırmıştı.

Premier League'de Newscastle United ve West Bromwich Albion formaları giyen Rondon, 2019 yazında Birmingham ekibinden Çin'e 18 milyon euroya satılmıştı.

Çaykur Rizespor'a 18 milyon euroluk golcü... Salomon Rondon'la prensip anlaşmasına varıldı

Çaykur Rizespor'a 18 milyon euroluk golcü... Salomon Rondon'la prensip anlaşmasına varıldı ile ilgili etiketler Alper Potuk Çaykur Rizespor Salomon Rondon
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.