Çaykur Rizespor yönetiminden şaşırtan karar! Galatasaray maçına dev prim müjdesi

Süper Lig'de bu akşam Galatasaray'a konuk olacak Çaykur Rizespor'da yönetimden şok bir karar çıktı. Karadeniz ekibinde yönetim, Galatasaray'ı mağlup etmeleri halinde takıma dev prim açıkladı.

Süper Lig'de haftanın açılışında Galatasaray'la kozlarını paylaşacak olan Çaykur Rizespor, Avrupa kupalarına gözünü dikti.

Yeşil-mavililer, bu doğrultuda İstanbul'da Galatasaray'ı mağlup etmeleri durumunda futbolculara dev prim açıkladı, 1 milyon 300 bin TL takıma dağıtılacak.

Ligde son hafta sahasında Mondihome Kayserispor'u 3-0 yenen Rize temsilcisi, 39 puan ve averaj ile 7. sırada bulunuyor. Kötü gidişe Kayseri karşısında son verdikten sonra çıtayı yükseltmek isteyen Karadeniz ekibinde takımın durumunun oldukça iyi olduğu belirtildi.

Çaykur Rizespor yönetiminden şaşırtan karar! Galatasaray maçına dev prim müjdesi ile ilgili etiketler Çaykur Rizespor Galatasaray Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.