Çaykur Rizespor ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı

Çaykur Rizespor ile Trabzonspor, Süper Lig'in 34. haftasında golsüz berabere kaldı. Gol sesi çıkmayan Karadeniz derbisinde 2 puan daha bırakan Bordo-Mavililer'de düşüş sürüyor. Trabzonspor ilk yarıdaki maçı 2-1 kazanmıştı.

Süper Lig'in 34. haftasında oynanan Doğu Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı. Bordo-Mavililer'in yenilmezlik serisi 5 maça çıktı ama bu 5 maçta yalnızca 1 maç kazanıldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Matematiksel olarak şansımızı en iyi yere zorlamak istiyoruz. Kazanma karakterini tekrar elde etmek istiyoruz. Trabzonspor, nerede maç yaparsa yapsın kazanmak için oynayacaktır" demişti.

Bülent Uygun yönetiminde çıkışı geçen ve milli araya deplasmandaki 4-3'lük Galatasaray galibiyetiyle giren Rize ekibi, evinde Karagümrük'ten sonra ezeli rakibiyle de golsüz berabere kaldı.

Trabzonspor'un Brezilyalı stoperi Vitor Hugo, 86'da 2. sarı karttan kırmızı kart gördü. Çaykur Rizespor'da Sırp bek Damian Djokovic'in 90+2'deki füzesi üst direkte patladı.

Bordo-Mavililer bu sonuçla puanını 58 yaptı. Haftaya rakip Hatayspor... 36 puana yükselen Rize ise Antalyaspor deplasmanında...

 

 

Çaykur Rizespor ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Bülent Uygun Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.