Rize'de çaylar Mame Biram Diouf'tan! Hatayspor deplasmanda 0-2 kazandı

Hatayspor deplasmanda Çaykur Rizespor'u 0-2 mağlup etti. 80. dakikasına golsüz eşitlikle girilen maçta açılışı Mame Biram Diouf, kapanışı yeni transfer Ayoub El Kaabi yaptı. İlk 4 haftada 3 puanı bir arada göremeyen Karadeniz ekibinde teknik direktör Bülent Uygun umutlu konuştu.

Süper Ligin 4. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olan Hatayspor, 3 puanı 2-0'lık sonuçla aldı. İlk yarısı 0-0 biten maçta Akdeniz ekibine galibiyeti getiren golleri 80'de Mame Biram Diouf, 89'da Ayoub El Kaabi kaydetti.

Milli araya 5-0'lık Alanyaspor galibiyetiyle giren Hatay ekibi puanını 7'ye yükseltti. Bordo-Beyazlılar haftaya Kayserispor'u ağırlayacak. 4 maçın 3'ünü kaybeden ve sadece 1 puan toplayabilen Çaykur Rizespor ise Adana Demirspor deplasmanında...

"OYUNCULARIM DOĞRU GÖRÜNTÜ VERDİ"

Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Ömer Erdoğan, milli arada doğru bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti. Maçın zor geçeceğinin analizini futbolcularla konuştuğunu kaydeden Erdoğan, "Önemli bir galibiyet deplasmanda. Rize'nin lige istediği gibi başlayamadığını oyuncularıma anlatmıştım. Yenmek için çok mücadele edeceklerdi. Kazanmak için onlar kadar mücadele etmek ve doğru şeyler yapıp inanan bir görüntü vermeliydik. Oyuncularım doğru görüntü verdi." ifadelerini kullandı.

Takım oyunundan memnun olduğuna değinen başarılı çalıştırıcı, "Baskılı oynadık. Rakibimiz savunmadan çıkarken oyun kurmasına izin vermedik. Uzun toplara yönlendirdik. Takımın tümünü tebrik ediyorum. Artık bu maçın analizini yapıp önümüzdeki Kayserispor maçına hazırlanacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Rize'de çaylar Mame Biram Diouf'tan! Hatayspor deplasmanda 0-2 kazandı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise transferlerinin geç yapılmasının eksikliğini yaşadıklarını söyledi:

"İstemediğimiz bir skorla sahadan 2-0 yenik ayrıldık. Takımın birliğe, desteğe ihtiyacı var. Bu süreci birlikte başararak bu süreçten çıkacağız. Gönül isterdi taraftara üç puan verelim ama maalesef olmadı. Girdiğimiz pozisyonlarda golü bulamadık. Ortada bir sporun varda genel anlamda benden kaynaklıdır"

"Merak etmeyin bu takım iyi olacak. Benim takımım oyuncularım ellerinden geleni yapacaktır. Başkanımız elinden geleni yapmaya çalıştı. Varsa suç bizim. Öyle bir sihirli değnek yok. Herkes uçamıyor. Oyuncularıma güveniyorum. Rizespor'a yakışır şekilde mücadele edecekler."

Rize'de çaylar Mame Biram Diouf'tan! Hatayspor deplasmanda 0-2 kazandı ile ilgili etiketler Hatayspor Bülent Uygun Çaykur Rizespor ömer erdoğan mame biram diouf
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.