Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı canlı radyo yayını

Fenerbahçe zorlu deplasmanda Çaykur Rizespor'un konuğu. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada 3 puan arayan sarı-lacivertlilerin bu zorlu maçını sitemizden canlı radyo yayını ile dinleyebilirsiniz.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşıyor. Süper Lig'de 4, UEFA Avrupa Ligi'nde ise yaptığı son 2 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe, Rize deplasmanından 3 puanla dönerek, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Hakem Ali Palabıyık'ın yönettiği zorlu maçı Lig TV canlı yayınlıyor. Sitemizden ise radyo yayınını dinleyebilirsiniz.

RADYO YAYINI

İLK 11'LER:

ÇAYKUR RİZESPOR: Diallo, Oboabona, Petrucci, Robin, İsmail, Orhan, Yacoubi, Ahmet, Jantscher, Oğulcan, Kweuke

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener, Kjaer, Skertel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Aatif, Alper, Sow, Van Persie

CyQ5IXtXcAAjX3q.jpg

ZİRVEYE BİR ADIM DAHA

Sarı-lacivertli ekip, tarihinin en kötü başlangıcını yaptığı Süper Lig'de son 8 haftada 6 galibiyet, 2 beraberlik alarak zirve yarışına ortak oldu. Dün akşam Beşiktaş ile Başakşehir'in berabere kalıp 2'şer puan kaybetmesi Fenerbahçe'nin de iştahını kabartmış durumda. Kanarya'nın an itibariyle 21 puanı bulunuyor.

Maç Günü! Haydi @Fenerbahce! #HAK3 pic.twitter.com/eo9atDJeFy

— Hasan Ali Kaldırım (@HAK3) 27 Kasım 2016

LENS SAKAT, SKRTEL SINIRDA

Fenerbahçe'de karşılaşmada sakatlığı bulunan Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens forma giyemeyecek. Ligde 3 sarı kartı bulunan Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel ise kart cezası sınırında bulunuyor. Deneyimli stoper, Çaykur Rizespor mücadelesinde kart görmesi durumunda ligin 13. haftasındaki Beşiktaş derbisinde takımını yalnız bırakacak.

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı canlı radyo yayını ile ilgili etiketler Fenerbahçe Çaykur Rizespor canlı radyo yayını Lig TV
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.