Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran: "Galatasaray'ı Rize'ye gömmemiz lazım!"

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Oğulcan Çağlayan nedeniyle mahkemelik oldukları Galatasaray için çarpıcı ifadeler kullandı. Kıran, "Başakşehir'den puan almamız lazım. Sonra o malum takımı, Rize'ye gömmemiz lazım! O malum takım, bizimle çok uğraşıyor" dedi.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çay TV'ye konuşan kıran, ismi Çaykur Rizespor teknik direktörlüğü için geçen Emre Belözoğlu için "Emre Belözoğlu'nu tesislerin kapısından içeri sokmam, kim ne yazıyor ise yazsın, benim düşüncemde ve benim kulübümde Emre Belözoğlu'nun yeri yok, Başakşehir maçını unutmadım, bir gazeteciye saldıran şahsı kulübüme sokmam" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in ilk 6 haftasında yalnızca 1 puan toplayabilen ve geçtiğimiz günlerde teknik direktör Bülent Uygun'la yollarını ayıran Karadeniz ekibi, 3 Ekim'de Galatasaray'ı ağırlayacak. Kıran, bu maç için de "Başakşehir'den puan almamız lazım. Sonra o malum takımı, Rize'ye gömmemiz lazım! O malum takım, bizimle çok uğraşıyor" sözleriyle dikkat çekti.

Galatasaray'ın bu yaz Keçiörengücü'nden transfer ettiği Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istediklerini ancak genç forvetin Rize'ye gelmek istemediğini açıklayan Kıran, "Adam Rizeli olduğu halde Rize'ye gelmek istemedi. Ne yapacaksın, zorla mı getireceksin" ifadelerini kullandı. 

YENİ HOCA HAMZA HAMZAOĞLU 

Karadeniz ekibi, Pazar günü oynayacağı Başakşehir maçı hazırlıklarını Altyapı Koordinatörü Fedayi Aksoy yönetiminde sürdürürken, İstanbul deplasmanına yeni teknik direktörü ile gitmek istiyor. Birçok isim üzerinde değerlendirme yapan yönetimin, bu noktada çalışmalarını hızlıca sonuçlandırmayı hedeflediği belirtilirken, teknik direktör sorunun bugün çözüme kavuşturulabileceği kaydedildi.

Çaykur Rizespor teknik direktörlüğü için ön plana çıkan isim Çağdaş Atan'dı. Başarılı çalıştırıcı bu sezon 3. haftada Alanyaspor'la yollarını ayırmıştı. Ancak, yeni teknik direktör Hamza Hamzaoğlu oldu.

Tahir Kıran, bir diğer aday Okan Buruk için ise, “Sevgili taraftarlarımız sizin görüşleriniz tabii ki bizim için çok önemli lakin Sayın Okan Buruk sağlık nedeni ile bu sene çalışmayı düşünmüyor" demişti.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran: "Galatasaray'ı Rize'ye gömmemiz lazım!" ile ilgili etiketler Emre Belözoğlu Galatasaray Çaykur Rizespor Tahir Kıran Hamza Hamzaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.