Çaycı Hüseyin'i şok eden haber! Alparslan Özmol ne yapacağını şaşırdı!

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Çaycı Hüseyin karakteri ile tanınan oyuncu Alparslan Özmol, sosyal medya hesabı çalınınca soluğu savcılıkta aldı.

Çaycı Hüseyin karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Alparslan Özmol'un sosyal medya hesabı çalındı. Hacker kurbanı olan oyuncu, soluğu emniyette alarak şikayette bulundu.


Sosyal medyada kendisiyle ilgili çıkan öldü haberleriyle sık sık güneme gelen ünlü oyuncu, bu kez bir başka sosyal medya olayıyla karşı karşıya kaldı.

Çaycı Hüseyin lakaplı Alpaslan Özmol'un yeni imajı sosyal medyaya damga  vurdu - Haberler Magazin

Bir döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Çaycı Hüseyin karakteri ile adından söz ettirmiş olan ünlü oyuncu Alpaslan Özmol'un sosyal medya ile başı dertte. Hakkında sık sık öldüğü yönünde haberler çıkan ve Twitter'da trend listesine giren Alpaslan Özmol şimdide hacker kurbanı oldu.

Çaycı Hüseyin'i şok eden haber! Alparslan Özmol ne yapacağını şaşırdı! - Resim : 2

Instagram'da 40 binden fazla takipçisi olan ünlü oyuncu Alpaslan Özmol'un hesabı çalındı. Ünlü oyuncunun hesabından hackerler takipçilerine mesaj gönderirken bahis sitesi linki verdi. Özmol, hesabının çalınmasının ardından emniyete giderek şikayette bulundu.

Çaycı Hüseyin'i şok eden haber! Alparslan Özmol ne yapacağını şaşırdı! ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın Alparslan Özmol çaycı hüseyin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.