Çavuşoğlu: Dünya ne demek istediğimizi anlamaya başladı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'de güvenli bölge oluşturulması konusunda önemli açıklamalar yaptı. Suriye'ye füze müdahalesinin devamı gelmezse bunun "kozmetik bir müdahale" olarak kalacağını söyledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'de güvenli bölge oluşturulması ve müdahale konusunda önemli açıklamalar yaptı. Suriye'ye füze müdahalesinin devamı gelmezse bunun "kozmetik bir müdahale" olarak kalacağını söyledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Sadece bir hava üssüne müdahale, eğer devamı gelmezse, yani bu rejimi Suriye'nin başından uzaklaştırmazsak kozmetik bir müdahale olarak kalır. 'Oraya müdahale ettik, durduk' olmaz. En ideali siyasi çözümdür ve bir an önce geçiş hükümetini Suriye'ye getirmemiz lazım."

Çavuşoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

"İnşallah Suriye'ye istikrar, barış gelir ve inşallah Suriye'nin yeniden inşasında Türkiye çok önemli rol oynayacaktır. Bu süreçte güvenli bölgelerin oluşması, geliştirilmesi konusunda şu anda tüm dünya ne demek istediğimizi anlamaya başladı."

Çavuşoğlu: Dünya ne demek istediğimizi anlamaya başladı ile ilgili etiketler güvenli bölge Suriye ABD Çavuşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.