Çatıya çıkarak intihar girişiminde bulunan vatandaşı AK Partili Çamlı ikna etti!

Bayrampaşa'da sorunları olduğunu söyleyen bir vatandaş binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. O anlarda mahallede esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, çatıya çıkarak şahsı ikna etti ve intihardan vazgeçirdi.

Dün Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi'nde bir süredir sorunları olduğu öğrenilen şahıs, 4 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. 

AK PARTİ'Lİ ÇAMLI, ÇATIYA ÇIKARAK İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Çevredeki vatandaşların ikna çabaları sonuç vermezken, o esnada mahallede esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı olay yerine geldi. Milletvekili Çamlı, intihar girişiminde bulunan şahıs ile konuşmaya başladı. Daha sonra çatıya çıkan Çamlı, burada şahsı ikna etmeye çalıştı. Milletvekili Çamlı, bir süre sonra ikna ettiği şahsı da alarak aşağıya indi.

Çatıya çıkarak intihar girişiminde bulunan vatandaşı AK Partili Çamlı ikna etti!

YAŞADIĞI SORUNLAR NEDENİYLE BUNALIMA GİRMİŞ

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan şahıs, AK Parti Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ile bir süre konuştu. Çamlı’nın intihardan vazgeçirdiği şahsın yaşadığı sorunlar nedeniyle bunalıma girdiği öğrenildi.

Çatıya çıkarak intihar girişiminde bulunan vatandaşı AK Partili Çamlı ikna etti! ile ilgili etiketler AK Parti milletvekili ahmet hamdi çamlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.