Çatışmalar alevlendi! Aralarında Türk işçilerin de olduğu yabancı kökenli işçiler sığınaklara alındı

Irak'ın başkenti Bağdat'ta çatışmalar alevlendi. Mukteda es-Sadr’a bağlı Saraya Al-Salam ile Haşdi Şabi’ye bağlı grupların çatışma anı sosyal medyada yayıldı. İç savaş tehlikesinin arttığı bölgede aralarında Türk işçilerin de olduğu yabancı kökenli işçiler sığınaklara alındı.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta Yeşil Bölge’de güvenlik güçleriyle Sadr’a bağlı milisler arasında yoğun çatışmalar yaşanıyor.

ÇATIŞMALAR ALEVLENDİ

Çatışmalarda havan topu ve diğer ağır silahlar da kullanılıyor. Sosyal medyaya düşen görüntülerde çatışmaların alevlendiği görüldü. 

Yaşanan olaylarda ilk belirlemelere göre 8 kişinin öldüğü, 100’ü aşkın kişinin ise yaralandığı belirtiliyor.

Bağdat’ta Mukteda es-Sadr’a bağlı Saraya Al-Salam ile Haşdi Şabi’ye bağlı grupların çatıştığı bildiriliyor. Gözlemciler, bugüncü gelişmelerin Irak’taki Şiiler arasındaki bir iç savaşı tetikleyebileceğini belirtiyorlar.

YABANCI VE TÜRK KÖKENLİ İŞÇİLER SIĞINAKLARA ALINDI

Bağdat ve çevresinde gelişen olaylar nedeniyle aralarında Türk işçilerin de olduğu yabancı kökenli işçiler sığınaklara alındı. Bağdat ve çevresinde Sadr yanlısı Saraya Selam ile İran yanlısı gruplar arasındaki çatışmalar sürüyor.

 

 

 

Çatışmalar alevlendi! Aralarında Türk işçilerin de olduğu yabancı kökenli işçiler sığınaklara alındı ile ilgili etiketler Irak Bağdat Çatışma yeşil bölge
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.