Çatıdaki parti kanlı bitti! 24 yaşındaki kadın 7. kattan düştü...

ABD'nin New York eyaletinde çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleşen çatı partisinde skandal meydana geldi. Partiye giden 24 yaşındaki bir kadın, bir çatıdan diğerine atlamak isterken yedinci kattan düştü. Hastaneye kaldırılan kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

New York'un East Village semtinde bir çok kişinin katıldığı çatı partisi kanlı bitti.

24 yaşındaki Cameron Perrelli, isimli kadın bir çatıdan diğerine atlamak isterken yedinci kattan aşağı düştü. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Cameron hayatını kaybetti.

AİLE SÖYLENENLERE İNANMIYOR

Kendilerine olay ile ilgili üç farklı şeyin söylendiğini söyleyen Cameron'un amcası Michael Perrelli, New York Daily News'e, kendilerine önce Cameron'un çatı kenarında yürümeye çalıştığı sırada ayağının kaydığını ve düştüğünü, daha sonra ise partinin bulunduğu binanın çatısından yandaki binanın çatısına atlamak isterken düştüğünü söylendiği ifade etti.

Çatıdaki parti kanlı bitti! 24 yaşındaki kadın 7. kattan düştü...

BABASI İTİRAZ ETTİ

Cameron'un babası ise, kızının her konuda çok dikkatli olduğunu ve asla risk alan bir kişi olmadığı için bir çatıdan diğer bir çatıya atlama ihtimalinin hiç olmadığını söyledi. Sağlık ekipleri ise Cameron için olay yerine geldiklerinde yapacak bir şey olmadığını ve hastaneye kaldırıldıktan çok kısa bir süre hayatını kaybettiğini söyledi.

Çatıdaki parti kanlı bitti! 24 yaşındaki kadın 7. kattan düştü... - Resim : 2

Çatıdaki parti kanlı bitti! 24 yaşındaki kadın 7. kattan düştü... ile ilgili etiketler ABD Parti Genç çatı genç kadın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.