Çatı katında yangın çıktı, anne ve 2 çocuğu mahsur kaldı

İstanbul Üsküdar’da bir evin çatı katında çıkan yangında anne ve 2 çocuğu mahsur kaldı. Anne ve çocuklarını kurtarmak için seferber olan vatandaşlar, birkaç merdiveni üst üste koyarak çatı katına ulaşmayı başardı. Çatı katında çıkan yangın drone ile havadan görüntülendi.

İstanbul'un ilçesi Üsküdar'da bulunan Bahçelievler Mahallesi Mete Sokak üzerindeki 3 katlı bir binanın çatı katında yangın çıktı. Evde bulunan anne ve 2 çocuğu alevler arasında mahsur kaldı. Yangını fark eden vatandaşlar, duruma hemen müdahale ederek, birkaç merdiveni üst üste koydu ve çatıya ulaştı. Böylece anne ve çocuklarını kurtarabildiler.

Çatı katında yangın çıktı, anne ve 2 çocuğu mahsur kaldı

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Vatandaşlar, hortumlarla alevlere müdahale ederek itfaiye ekiplerinin çalışmalarına destek verdi. Yaklaşık 1 saatlik müdahale sonucunda yangın kontrol altına alınırken, anne ve çocuklarının durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Çatı katında yangın çıktı, anne ve 2 çocuğu mahsur kaldı - Resim : 2

Mahsur kalan anne ve çocuklarını kurtaran vatandaşlardan biri, “En üst kattalardı. Birkaç tane merdivenle çıkarak 4-5 kişinin desteğiyle aldık. 2 çocuk ve annesini. Durumları iyiymiş” dedi.

Çatı katında yangın çıktı, anne ve 2 çocuğu mahsur kaldı ile ilgili etiketler Üsküdar çatı katı yangın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.