Catherine Zeta Jones, kayınpederiyle dudak dudağa görüntülendi!

Gallerli oyuncu Catherine Zeta Jones, 25 yaş büyük eşi Michael Douglas’ın babası Kirk Douglas’ı dudağından öpmesi dikkati çekti.

Michael Douglas (73) ile 17 yıldır evli olan Catherine Zeta Jones (48), Los Angeles'da Legacy of Vision derneğinin galasına katıldı. Jones ve Douglas çiftine, Michael Douglas’ın 38 yaşındaki en büyük oğlu Cameron eşlik etti.

--10224529

50’li ve 60’lı yılların usta oyuncusu ve eşi Michael Douglas’ın babası Kirk Douglas'ı dudağından öperek selamlayan Catherine Zeta Jones, kayınpederiyle bir süre sohbet etti.

100-yasindaki-kayinpederini-dudagindan-optu-10224570

100 yaşındaki kayınpederine 'hoşgeldin' busesi konduran güzel aktris, hayran bir şekilde Kirk Douglas’ın konuşmasını dinledi.

Güzel yıldız geçtiğimiz ay yaptığı KapalıÇarşı açıklamasıyla gündeme gelmişti.

"KAPALIÇARŞIYA BAYILIYORUM"

"Türkiye'ye birkaç kez geldim. Şu an karşımda siz, yani bir Türk var diye söylemiyorum; neredeyse her yere gittim ama tüm dünyada en sevdiğim yer Kapalıçarşı. Bayılıyorum oraya! İstanbul'da çok kez bulundum; örneğin George Lucas ile 'Genç Indiana Jones Günlükleri' isimli dizinin bir bölümün İstanbul ve İzmir'de çekmiştik. Ve evet, son olarak da eşimle birlikte tekneyle Türkiye kıyılarını gezdik. O gezi sırasında Bodrum'a da uğradık. Gerçekten Türkiye'yi çok çok ama çok seviyorum."


"TÜRKİYE'YE GELMEYİ ÇOK İSTİYORUM"

Türkiye'ye gelmelisiniz önerisi üzerine; "Kesinlikle. Gelmeyi çok istiyorum. Artık sosyal medya sayesinde dünyanın dört bir yanında hayranlarımız olduğunu görebiliyoruz. Ve Türkiye'den de kadın ve erkek çok hayranım olduğunu biliyorum." (Asistanına dönüyor ve "Aslına bakarsan en kısa zamanda bir Türkiye gezisi planlamalıyız, bunu notlarımız arasına almalısın" diyor.)

Catherine Zeta Jones, kayınpederiyle dudak dudağa görüntülendi! ile ilgili etiketler catherine zeta jones kayınpeder dudağından öptü
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.