CarrefourSA Market'ten yüzde 20'lik çay indirimi! 33 TL'ye kadar düştü!

Geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışı sayesinde müşteri sayısını gün be gün artırmaya devam eden zincir market CarrefourSA, her evde en çok tüketilen ürünlerden olan çay ürünleri için yeni bir indirim kampanyası başlatmış olduğunu duyurdu. İşte CarrefourSA Market’in indirimli çay fiyatlarına ilişkin ayrıntılar…

Hayat pahalılığının giderek zorlayıcı seviyelere ulaşması ile birlikte temel gıda ürünlerine uygulanan zam oranları daha da tepki çekmeye başladı. Mevcut kazançları ile ay sonlarını getiremeyen ve bu kapsamda da en temel gıda ihtiyaçlarına dahi kısıtlı bir çerçevede erişim sağlayabilen tüketiciler, market yönetimleri tarafından ilan edilen indirim kampanyalarını yakın takip altına aldı.

Müşteri potansiyellerini kaybetmek istemeyen birçok zincir market yaşanan bu zorlu ekonomik süreçte sık sık indirim kampanyaları düzenlerken bir indirim kampanyası haberi de CarrefourSA Market’ten geldi. Hemen hemen her evde en çok tüketilen ürünlerden olan çay ürünlerine yönelik yeni bir indirim kampanyası başlatmış olduğunu belirten zincir market, güncel çay fiyatlarını tüketiciler ile paylaştı.

CARREFOURSA MARKET’TEN ÇAY İNDİRİMİ!

CarrefourSA Market'ten yüzde 20'lik çay indirimi! 33 TL'ye kadar düştü!

Her ürün grubu için birçok farklı marka ile iş birliği içerisinde olan ve yanı sıra kendi markası altında da uygun fiyatlı ürünler üreten CarrefourSA Market, mayıs ayına girilmesi ile birlikte birçok ürün için fiyat değişikliğine gitti. Ayçiçek yağı indirimi ile tüketicilerin dikkatlerini çeken zincir market, bu kez de çay ürünlerine indirim yapmış olduğunu duyurdu.

Bünyesinde birçok markaya ait çay ürününün satışını yapan zincir market CarrefourSA, resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınladı. Çay ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirim fırsatını açıklayan zincir market, ürünlerinin yeni fiyatlarını tüketiciler ile paylaştı.

CARREFOURSA MARKET GÜNCEL ÇAY FİYATLARI 2 MAYIS 2023

CarrefourSA Market, indirimli çay ürünlerinin güncel fiyatlarını şu şekilde sıraladı:

  • Lipton Doğu Karadeniz demlik poşet 48’li: 33,52 TL
  • Çaykur tiryaki çayı 1 kg: 74,90 TL
  • Lipton Doğu Karadeniz çayı demlik poşet 100’lü: 58 TL
  • Ahmad Earl Grey demlik poşet çay 100 g: 168,65 TL
  • Lipton Extra dem süzen poşet siyah çay 100’lü: 87,98 TL
CarrefourSA Market'ten yüzde 20'lik çay indirimi! 33 TL'ye kadar düştü! ile ilgili etiketler CarrefourSA Çay indirim
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.