CarrefourSA marketlerinde ayçiçek yağı indirimi başladı! 5 litre sadece 179,90 TL

Gerçekleştirilen indirimler kapsamına sık sık giren ayçiçek yağları, bu kez CarrefourSA marketlerinde indirime girdi. Fiyatları düşen ayçiçek yağlarında indirime ilişkin açıklama az önce geldi.

Marketlerin sık sık gerçekleştirdiği kataloglu indirimlerine ek olarak yapılan kısa süreli indirimler de son dönemlerin fenomen indirimleri arasına girdi. Özellikle de online alışverişin gelişmesinin ardından yapılan anlık indirimlere ulaşmak da çok kolay bir hale geldi. Bu noktada vatandaşlara bir indirim ile seslenen CarrefourSA marketleri, kısa süre devam edecek olan indirimi kapsamında ayçiçek yağlarının düştüğünü duyurdu.

Rusya ile Ukrayna savaşının başladığı geçtiğimiz yılın şubat ayı itibariyle, fiyatları an ve an artan ayçiçek yağlarında nisan sonuna kadar gümrük vergisi sıfırlanmıştı. Bu nedenle pek çok markette, indirimi sık sık yaptığı ayçiçek yağlarının fiyatlarını yeniden düşürdü. O marketlerden biri olan CarrefourSA marketleri ise, Yudum marka ayçiçek yağlarında kısa süreli geçerli olacak bir kampanya duyurdu.

CARREFOURSA’DA AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ BAŞLADI

Her ay onlarca üründe indirime giden CarrefourSA marketleri, bu indirimlere ek olarak gerçekleştirdiği anlık indirimlerine bir yenisini da ekledi. Özellikle Yudum marka ayçiçek yağlarını indirim kapsamına alan CarrefourSA marketleri, bu markanın 5 litrelik şişelerini indirime soktu.

En çok sevilen yağ markalarından biri olan Yudum marka ayçiçek yağlarının fiyatını düşüren CarrefourSA marketleri, tam 20 TL’lik bir fark ortaya çıkardı. CarrefourSA marketlerinde indirim öncesi 199,90 TL olan Yudum 5 litre ayçiçek yağının indirim sonrası fiyatı ise 179,90 TL olarak açıklandı.

İNDİRİM SADECE ONLİNE ALIŞVERİŞTE GEÇERLİ

CarrefourSA marketlerinde ayçiçek yağı indirimi başladı! 5 litre sadece 179,90 TL

Sadece yudum marka ayçiçek yağında kısa süreli bir indirim gerçekleştiren CarrefourSA marketleri, gerçekleştirdiği yüzde 10’luk indirimin ne zaman sona ereceğine ilişkin bir açıklama yapmadı. Ancak CarrefourSA marketlerinden indirimin geçerli olacağı yerlere ilişkin bir açıklama geldi.

Yaptığı yüzde 10’luk indirim ile 20 TL birden Yudum marka ayçiçek yağı fiyatlarını düşüren CarrefourSA marketleri, bu indirimin sadece online platformda geçerli olduğunu bildirdi. Başka bir deyişle, bu indirimden sadece CarrefourSA market mobil uygulaması ve CarrefourSA market internet sitesi üzerinden alışveriş yapanlar yararlanabilecek.

CarrefourSA marketlerinde ayçiçek yağı indirimi başladı! 5 litre sadece 179,90 TL ile ilgili etiketler CarrefourSA Ayçiçek Yağı indirim Online Alışveriş
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.