CarrefourSA Market indirim füzesini fırlattı! Litrelik ayçiçek yağı 39 TL, 5 litrelik ayçiçek yağı 139 TL!

Son dönemlerin en çok zamlanan temel gıda ürünlerinden olan ayçiçek yağı tüketicilerin bütçeleri üzerinde ciddi sıkıntılar oluşturmaya devam ederken zincir market CarrefourSA’dan müjdeli haber geldi. Mayıs ayına girilmesi ile birlikte yeni bir indirim kampanyası başlatan CarrefourSA Market, düşük fiyatlı ayçiçek yağı ürünlerini paylaştı. İşte güncel indirim kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

1 yılı aşkın süredir hem ekonomi piyasalarında hem de tedarik alanlarında yaşanan birtakım olumsuz gelişmeler, gündelik hayatın ekonomik algısının da değişmesine neden oldu. Bu durum özellikle temel gıda ürünlerine yansıyan yüksek oranlı zamlar aracılığı ile hissedilirken sabit gelirli tüketicilerin de dolaplarını dolduramamasına yola açtı. Özellikle ayçiçek yağı ürünlerine yansıtılan zamlar, mutfaklarda tencerelerin rahatlık ile kaynayamamasına sebebiyet verdi.

Ayçiçek yağı ürünlerine yansıyan yüksek oranlı zamlardan ötürü diledikleri yemekleri diledikleri rahatlıkta yapamayan tüketiciler, marketler tarafından düzenlenen indirim kampanyalarını yakından takip etmeye başladı. Bu noktada devreye giren zincir market CarrefourSA, mayıs ayına girilmesi ile birlikte müjdeli haberi paylaştı. Bünyesinde satışa sunmuş olduğu bazı ayçiçek yağı ürünleri için fiyat değişikliğine giden zincir market, güncel fiyatları tüketicilere bildirdi.

CARREFOURSA MARKET’TEN MAYIS AYI AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ!

CarrefourSA Market indirim füzesini fırlattı! Litrelik ayçiçek yağı 39 TL, 5 litrelik ayçiçek yağı 139 TL!

Hem sanal mağazası hem de fiziki mağazaları aracılığı ile sık sık indirim kampanyaları düzenleyen zincir market CarrefourSA beklenen mayıs ayı indirimini başlattı. Bu kapsamda bünyesinde satışa sunmuş olduğu ayçiçek yağı ürünlerinde fiyat değişikliğine giden zincir market, yüzde 38’e varan indirimli fiyatları müjdeledi.

CARREFOURSA MARKET GÜNCEL AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI MAYIS 2023

CarrefourSA Market bünyesinde satışa sunmuş olduğu ayçiçek yağı ürünleri için belirlemiş olduğu indirimli fiyatları şu şekilde açıkladı:

  • Yudum ayçiçek yağı teneke 5 L: 144,90 TL
  • Yudum ayçiçek yağı pet 5 L: 152,90 TL
  • Sırma ayçiçek yağı 5 L: 139,90 TL
  • Kırlangıç ayçiçek yağı 2 L: 69,75 TL
  • Orkide ayçiçek yağı 1 L: 39,95 TL
  • Kırlangıç ayçiçek yağı 4 L: 123,90 TL
  • Biryağ ayçiçek yağı 4 L: 99,90 TL
CarrefourSA Market indirim füzesini fırlattı! Litrelik ayçiçek yağı 39 TL, 5 litrelik ayçiçek yağı 139 TL! ile ilgili etiketler Ayçiçek Yağı CarrefourSA indirim
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.