Carrefoursa Gemileri Yaktı, Ayçiçek Yağı Fiyatlarını Dibe Düşürdü! Yetişen Ucuza Alacak!

Son dönemde fiyatı en çok artan temel gıda ürünlerinden olan ayçiçek yağlarında indirimler duyuruldu. Bu markette Orkide Ayçiçek yağının fiyatı sadece 39,95 TL! İşte detaylar…

Türkiye’de artan enflasyon ile beraber başlayan hayat pahalılığı özellikle temel gıda ürünlerine yansıyor. Market fiyatlarında 2023 yılında da görülen yeni fiyatlar birçok vatandaşın market alışverişlerinde zorlanmasına neden oluyor.

Şubat ayı itibariyle birçok zincir market tarafından ürün fiyatları güncellenmeye başladı. Öte yandan haftalık gelen aktüel ürünler ile indirim fırsatları da sunuluyor. CarrefourSA marketlerde geçerli olmak üzere duyurulan güncel indirim fırsatları ise dikkat çekti. Orkide, Sırma, Yudum ve Carrefour ayçiçek yağlarında fiyatlar belli oldu.

EN UCUZ AYÇİÇEK YAĞI HANGİ MARKETTE?

Türkiye’nin önde gelen zincir marketlerinden biri olan CarrefourSA avantajlı fiyat fırsatlarını sunmaya devam ediyor. Orkide Ayçiçek Yağı 1 Lt fiyatı 47,90 TL yerine sadece 39,95 TL’ye satışa sunulacak. Yüzde 17’ye varan indirim fırsatından yararlanmak için CarrefourSA Kart sahibi olmak yeterli.

CarrefourSA Kart sahiplerine özel sunulan indirim fırsatı kapsamında en ucuz ayçiçek yağı fiyatlarından yararlanarak 1 litreden 5 litreye kadar birçok farklı ayçiçek yağını uygun fiyat avantajları ile satın almanız mümkündür. 

5 LT AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI NE KADAR?

Carrefoursa Gemileri Yaktı, Ayçiçek Yağı Fiyatlarını Dibe Düşürdü! Yetişen Ucuza Alacak!

Ayçiçek yağlarında güncel fiyatlar araştırılmaya devam ediyor. CarrefourSA tarafından duyurulan güncel fiyatlara göre 5 lt ayçiçek yağlarında birçok markada indirme gidildi. 5 lt ayçiçek yağı fiyatları ise şöyle:

  • Carrefour Ayçiçek Yağı Pet 5 Lt – 149,50 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı Teneke 5 lt – 199,90 TL
  • Biray Ayçiçek Yağı Teneke 5 lt – 184.90 TL

CARREFORUSA AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI NE KADAR?

CarrefourSA Kart’a özel indirim fırsatları ile sunulan ayçiçek yağı fiyatları birçok vatandaşın rahatça ayçiçek yağı satın almalarına olanak tanıyor. Bu kapsamda CarrefourSA’ya özel indirim fırsatlarının da yer aldığı ayçiçek yağı fiyatları şöyle:

  • Sırma Ayçiçek Yağı 4 lt – 139.95 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 1 lt – 56,50 TL
  • Carrefour Ayçiçek Yağı 2 lt – 69,75 TL
Carrefoursa Gemileri Yaktı, Ayçiçek Yağı Fiyatlarını Dibe Düşürdü! Yetişen Ucuza Alacak! ile ilgili etiketler CarrefourSA Ayçiçek Yağı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.