Çarpıcı gram altın yorumu: Kaybedip ağlayacaksın!

Altın yatırımcılarının gözü bu cuma günü açıklanacak ABD istihdam rakamlarında. Uluslararası piyasada altının onsu, analistlerin kritik seviye olarak değerlendirdiği 1860 doları aştı. Öte yandan küresel altın fiyatlarını izleyen ve 965 liradan açılış yapan altının gram fiyatı ise haftanın ilk gününde gün içinde 981 lirayı gördü. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın ve para piyasalar uzmanı İslam Memiş, beklentilerini açıkladı...

Doların zayıflığından destek alan altın fiyatları yükselişine devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının nasıl bir yön izleyeceğini araştırırken, altının yükselişi uzman isimlerin de gündeminde.

İslam Memiş gram altındaki hareketleri Youtube kanalında analiz etti, yatırımcılarını uyardı... İşte Memiş'in merakla  beklenen o açıklamaları:

Gram altın TL fiyatındaki kırmızı çizgimiz bu hafta 980 liraydı. Ancak siz siz olun 980 liradan alım yapmayın. Kâr satışlarını ve düzeltmeleri bekleyin. Her ne kadar 940 liradan alamayacak olsanız da en azından 950 liradan alabilirsiniz diye uyarılarım vardı. Eğer 980 liradan aldıysanız yine bir yol var. Bir sonraki atak 1050, Temmuzda 1200 yıl sonuna kadar olan süreçte ise 1450 lira bekliyoruz. Laf bir kere söylenir, arkasında durulur. 2022 yılı analiz raporumda 1450 lira seviyesini söyledim nokta. Bir gün bile geri adım atmadım. Öngörümde bir değişiklik yok. Diyelim ki küresel piyasalarda tahminleri revize edecek bir gelişme oldu, çıkar aslanlar gibi söyleriz. Şu anda bana bunu söyletecek bir gelişme yok. Bakalım geri çekilmelerde gram altın 950 seviyesini görebilecek mi?

HERKES SATAYIM MI DİYE SORDU?

 

Çarpıcı gram altın yorumu: Kaybedip ağlayacaksın! ile ilgili etiketler gram altın İslam Memiş gümüş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.