Carlos'tan heyecanlandıran Türkiye paylaşımı!

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Roberto Carlos, sosyal medya hesabından "İyi bayramlar Türkiye. Yakında görüşmek üzere..." ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulundu.

Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen, Sivasspor ve Akhisarspor'da teknik direktörlük yapan Roberto Carlos'tan heyecanlandıran Türkiye paylaşımı geldi.

Carlos'un paylaşımında "İyi bayramlar Türkiye. Şimdi #Evdekal ve Roberto Carlos frikiklerini izle. Yakında görüşmek üzere..." ifadeleri yer aldı.

Carlos'tan heyecanlandıran Türkiye paylaşımı!

Teknik direktör Ersun Yanal'ın ayrılığının ardından arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de biçok isim gündeme gelmişti. Sarı-lacivertlilerin son olarak Roberto Carlos ile görüşme halinde olduğu iddia edildi.

FENERBAHÇE TARAFTARLARINI HEYECANLANDIRDI

Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-lacivertli kulübün teknik direktör arayışında olması sebebiyle Carlos'un takımın başına geçebileceği yönünde paylaşımlar yaptı.

Carlos'tan heyecanlandıran Türkiye paylaşımı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Ramazan Bayramı roberto carlos
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.